Hilversum,
04
februari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Heer & Meester: aflevering 6 t/m 10

Elke donderdag zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 de dramaserie Heer & Meester uit. Daan Schuurmans speelt de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. Ook dit seizoen zet Valentijn zijn zoektocht naar zijn verleden onverbiddelijk door.

Aflevering 6 – donderdag 3 maart om 20.30 op NPO 1
Is er meer tussen hemel en aarde, is de vraag wanneer op geheel onverklaarbare wijze het lijk van de heer Twaalfhoven opduikt tussen de oldtimers. Valentijn laat zich hypnotiseren om tot de kern van het verhaal te komen. Een aanslag wordt op het nippertje verijdeld.

Aflevering 7 – donderdag 10 maart om 20.30 op NPO 1
Valentijn en Leo worden wakker in een vrachtcontainer. Valentijn is verrast als de reden achter hun ontvoering niet zijn geld blijkt te zijn. Ondertussen blijkt de gestolen master tape van de film Hartendiefjes verband te houden met de vermissing van Valentijn en Leo.

Aflevering 8 – donderdag 17 maart om 20.30 op NPO 1
Een weduwe heeft zelfmoord gepleegd. Althans zo lijkt het. Reden voor Valentijn om een kijkje te gaan nemen bij de beroemde springpaardenfokkerij waar zij kort tevoren een waardevol paard had aangeschaft. Floor lost dankzij Valentijns hulp twee zaken tegelijk op maar vraagt zich af of zij het mysterie van de liefde ooit zal ontrafelen.

LET OP: op 24 maart geen uitzending i.v.m. The Passion

Aflevering 9 – donderdag 31 maart om 20.30 op NPO 1
Valentijn verdiept zich in de wereld van een chique restaurant wanneer de afwasser dood opduikt. Na het nuttigen van een perfect gebakken kalfszwezerikje, ontdekt Valentijn dat de chef-kok en eigenaar van Le Petit Canard tot het uiterste gaat om zijn collega-chefs van zijn kookkunsten te overtuigen.

Aflevering 10 – donderdag 7 april om 20.30 op NPO 1
Valentijn ontrafelt het mysterie achter de moord op Suze en komt weer een stukje dichterbij het mysterie omtrent zijn verleden. De dood van Suze blijkt te maken te hebben met zijn zoektocht naar het verleden. Valentijn lijkt binnen niet al te geringe tijd zijn vader te ontmoeten.

Heer & Meester – seizoen II
Elke donderdag om 20.30 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/heerenmeester
#HeerEnMeester