Hilversum,
21
april
2021
|
11:35
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt: Vier Koningsdag met de Koninklijke Tompouce Challenge

Doe mee via heelhollandbakt.nl of de HHB-app en win een royaal bakpakket van Heel Holland Bakt

Oranje boven! Omroep MAX komt met de Koninklijke Tompouce Challenge van Heel Holland Bakt. Helaas vieren we Koningsdag dit jaar wederom niet samen, maar we kunnen wél samen aan de bak. Meedoen kan door een creatieve én koninklijke tompouce te maken en de foto in te sturen via heelhollandbakt.nl of de HHB-app en te delen op social media met de hashtag #HHB. Op Koningsdag wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

Bakkermakkers opgelet! Wie maakt de allermooiste tompouce? Thuisbakkend Nederland wordt uitgedaagd door Robèrt om mee te doen aan de Koninklijke Tompouce Challenge van Heel Holland Bakt. Hij is op zoek naar een tompouce waarbij alle creativiteit uit de kast is gehaald. Experimenteer, geef een recept een originele, koninklijke twist en probeer de jury te verrassen. Alles mag! 

Meedoen aan deze online challenge kan door je tompouce op de foto te zetten en in te sturen via heelhollandbakt.nl of de HHB-app en deel de foto op je social media-profiel met de hashtag #HHB voor een plekje in de eregalerij. Dit kan tot 12.00 uur op dinsdag 27 april. De winnaars, die op Koningsdag bekend worden gemaakt, winnen een majestueus bakpakket van koninklijke proporties. Zo wordt deze dag, ondanks dat het niet samen gevierd kan worden, tóch een feestje. Bakkers klaar? Insturen maar!

Inspiratie nodig?
Op de HHB-site legt Robèrt uit hoe je tompoucen maakt. Ook zal dit artikel helpen; je vindt er tips & tricks, video's en meer. 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.