Hilversum,
18
november
2021
|
12:32
Europe/Amsterdam

Heel Holland bakt verder in het voorjaar

Bakkers klaar? Nog heel even wachten met bakken maar. Na een rijk gevuld jaar met de finale van de reguliere editie in februari, de speciale editie Heel Holland Bakt Nog een keer en het tweede seizoen van Heel Holland Bakt Kids, start het nieuwe seizoen van het populaire bakprogramma in het voorjaar van 2022. In alweer het negende seizoen van Heel Holland Bakt worden deze keer dan ook geen kersttaarten gemaakt, maar des te meer voorjaarsbaksels; van bloemig-lentespektakel tot paasbrood.

In het nieuwe jaar keren André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven terug met Heel Holland Bakt. 8 afleveringen, 9e seizoen, 10 nieuwe bakkers en meer dan 20 opdrachten.

Ook Doorbakken is vanaf het voorjaar weer te zien. André van Duin bespreekt iedere week de gebeurtenissen in de tent met thuisbakkers uit het hele land én de bakker die de tent moest verlaten. 

Wie er strijden om de titel Beste Thuisbakker 2022 en vanaf wanneer ze precies te bewonderen zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt. 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB 

Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar het format van Love Productions, gelicenseerd door de BBC. Heel Holland Bakt seizoen 9: ©2021 MAX/BlueCircle, een onderdeel van Fremantle.