Hilversum,
31
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt: Nieuw seizoen, nieuwe kandidaten en.. een vernieuwde website!

Heel Holland Bakt: Klaar? Bakken maar! 
Nieuw seizoen, nieuwe kandidaten en.. een vernieuwde website!

Hilversum, 31 juli 2015 – Zet de ovens aan; vanaf 6 september heeft MAX een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt op de planning staan! Vanaf de eerste aflevering om 21.00 uur en daarna nog zeven weken lang vanaf 20.20 uur op NPO 1 strijden tien nieuwe ‘bakkermakkers’ om de felbegeerde titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Dit jaar weer onder streng toezicht van de tweekoppige jury bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Ook dit jaar is presentatrice Martine Bijl de steun en toeverlaat van de amateurbakkers tijdens de soms moeilijke momenten.

Nieuwe website
Thuiskijkende thuisbakkers kunnen vanaf nu terecht op een geheel vernieuwde website. Op heelhollandbakt.nl is vanaf heden meer ruimte voor verlekkerend beeld en videomateriaal. Ook is het mogelijk te reageren onder de vele recepten, zo kunnen bakkers elkaar helpen. Ook de vertrouwde ‘Vraagbaak’, waar bezoekers vragen kunnen stellen aan juryleden Janny en Robèrt, keert terug in een vernieuwd jasje.

Tevens kunnen kijkers dit seizoen aan de slag met de creaties van de Heel Holland Bakt-kandidaten. Na elke uitzending verschijnen de lekkerste, leukste en mooiste recepten op de website.

De jury
Robèrt van Beckhoven mag zich als enige in Nederland meester Patissier én meester Boulanger noemen. Het bakken zit in zijn genen.

Janny van der Heijden schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en (culinaire) tijdschriften en is daarnaast bekend van de tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven. Ook is Janny betrokken bij de samenstelling van het Heel Holland Bakt boek.

Nieuwe kandidaten
Wie zijn ze, de thuisbakkers in seizoen drie? Op zowel de website als de Heel Holland Bakt-facebookpagina wordt vandaag een heel klein tipje van de sluier gelicht. Vanaf dinsdag 4 augustus stellen we de kandidaten één voor één voor.

MAX: Heel Holland Bakt
Aflevering 1 start op zondag 6 september om 21.00 uur op NPO 1
Daarna: Elke zondag om 20.20 uur op NPO 1

Producent: Blue Circle
Formateigenaar: Love Productions (UK)
Verkoop format: BBC Worldwide

www.facebook.com/heelhollandbakt 
www.twitter.com/heelhollandbakt