Hilversum,
18
september
2023
|
15:00
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt Kids: dit zijn de deelnemers!

Het wordt weer smullen, want het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids start binnenkort! Het is het vertrouwde recept in een nieuw jasje: onder leiding van kersverse presentator Plien van Bennekom gaan zes bakduo’s aan de slag met de verschillende opdrachten die juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden voor ze hebben bedacht. Wie wordt de beste junior thuisbakker van Nederland? Op zapp.nl/programmas/heel-holland-bakt-kids stellen Floris en Tamara, Hannah en Jetske, Jur en Erik, Lieve en Amber, Mira en Ebru, en Sara en Carmen zich voor. Heel Holland Bakt Kids is te zien vanaf zaterdag 30 september om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp

De deelnemers bakken wekelijks de sterren van de hemel om tot meesterbakker te worden verkozen en om uiteindelijk de finale te halen. Wie wordt de winnaar van het vierde seizoen van Heel Holland Bakt Kids?

Plien om op te eten
In de eerste aflevering heten de bakkertjes de nieuwbakken presentator Plien van Bennekom op een bijzondere manier welkom: ze maken een decoratiebeslag met daarop het gezicht van Plien. Het spektakelstuk is een boek van koek met als inhoud cake en een lekkere vulling. Wie bakt er volgens het boekje en wie verlaat als eerste de tent?

De afleveringsinformatie van de overige afleveringen is te raadplegen op onze perssite

Over Heel Holland Bakt Kids
Zes juniorbakkers gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd aan met elkaar. Elke week bedenken juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de meest uiteenlopende bakopdrachten. Dit alles onder toeziend oog van Plien van Bennekom. 

Heel Holland Bakt Kids
Vanaf zaterdag 30 september 
Om 19.20 uur op NPO Zapp
Presentatie: Plien van Bennekom
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

HeelHollandBakt.nl | Facebook | Instagram 

Heel Holland Bakt Kids, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse Junior Bake Off, naar het format van Love Productions.