Hilversum,
18
september
2020
|
10:38
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt Kids: dit zijn de bakduo’s en eerste beelden uit HHB Kids

Vanaf zaterdag 3 oktober om 19.25 uur op NPO Zapp

In Heel Holland Bakt Kids gaan jonge bakkers samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. Zes bakduo’s gaan de sterren van de hemel bakken in de Heel Holland Bakt-tent en de deelnemers zijn nu eindelijk bekend! Op Zapp.nl/HeelHollandBakt stellen Annika en Jelle, Julian en Elma, Marem en Bernadette, Mees en Bas, Saar en Francis, en Sophie en Mirjam zich aan Nederland voor. Dat niet alleen, óók zijn ze nu al te zien in de trailer van Heel Holland Bakt Kids!

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids is het thema Dierendag! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. De bakduo’s decoreren deze aflevering dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Ondertussen is André druk bezig met konijn Jodocus en de andere beestenbende..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de trailer van Heel Holland Bakt Kids hier.

Over Heel Holland Bakt Kids
Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen, want de kandidaten vormen teams met hun vader of moeder. Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit Heel Holland Bakt Kidshun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen! Natuurlijk is presentator André van Duin ook weer van de partij.

Heel Holland Bakt Kids
Vanaf zaterdag 3 oktober om 19.25 uur
Wekelijks op NPO Zapp
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

 facebook.com/heelhollandbakt@HeelHollandBaktzapp.nl/heelhollandbaktinstragram.com/npozapp | youtube.com/npozapp | #HHBKids

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt Kids, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse Junior Bake Off, naar het format van Love Productions.