Hilversum,
23
september
2021
|
11:25
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt Kids: dit zijn de bakduo’s, de eerste beelden en de laatste twee thema's

Zaterdag 23 en 30 oktober

In het tweede seizoen van Heel Holland Bakt Kids gaan jonge bakkers opnieuw het bakavontuur aan. Zes duo’s, die elk bestaan uit één jonge bakker en een bakmaatje, zullen alles geven om de jury te verrassen. Fleur en Jorrit, Mathias en Marieke, Jalissa en Eurydice, Justus en Matthieu, Loàn en Demian en Noor en Caroline stellen zich op Zapp.nl/HeelHollandBakt voor aan Nederland. Ook zijn ze vanaf nu te zien in de trailer van Heel Holland Bakt Kids! 

Heel Holland Bakt Kids - aflevering 4 - Camping - zaterdag 23 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Juryleden Janny en Robèrt en presentator André zetten deze week een tent op. Het thema is namelijk ‘Camping’. Ze blijken echter geen doorgewinterde kampeerders te zijn… Het lukt de bakkertjes beter om vorm te geven aan het thema! Ze beginnen de dag met een technische opdracht waarbij ze verschillende technieken moeten laten zien bij het opspuiten van een cactus. Dat is moeilijker dan het lijkt. Als spektakelstuk maken alle bakduo’s een deel van een camping. Aan het eind van deze aflevering wordt duidelijk welke bakkertjes zo goed hebben gepresteerd, dat ze door zijn naar de finale.

Heel Holland Bakt Kids - aflevering 5 - Spookkasteel - zaterdag 30 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Op landgoed Maarsbergen - waar de HHB-tent staat - staat ook een heus kasteel. Volgens André heeft ieder zichzelf respecterend kasteel ook een spook. Maar nu lijkt het spook zijn werkterrein te hebben verlegd, want: tijdens de spannende finale van Heel Holland Bakt Kids waart er een echt spook door de tent… Gelukkig laten de finalisten zich niet afleiden tijdens de technische opdracht, waarbij ze kasteeltjes maken voor hun gasten - en werken ze stug door tijdens hun laatste spektakelopdracht: een spookkasteeltaart. Nog drie bakkertjes strijden tegen elkaar in deze bloedstollende finale. Wie gaat er naar huis met de HHB Kids-trofee?

Over Heel Holland Bakt Kids
Ook de kinderen mogen dit jaar weer de strijd aangaan om de beste thuisbakker te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen! Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Presentator André van Duin kan natuurlijk niet ontbreken en is ook dit seizoen weer van de partij.

Heel Holland Bakt Kids (5 afleveringen) 
Vanaf zaterdag 2 oktober om 19.20 uur
Wekelijks op NPO Zapp
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

Facebook.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | Zapp.nl/heelhollandbakt | Instagram.com/npozapp | YouTube.com/npozapp | #HHBKids 

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.