Hilversum,
27
september
2022
|
11:00
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt Kids bijna van start bij MAX

Zaterdag 1 oktober

MAX zendt het derde seizoen van Heel Holland Bakt Kids uit. Zes amateurbakkers betreden samen met een bakmaatje de befaamde tent. Het nieuwe seizoen is vanaf zaterdag 1 oktober om 19.20 uur te zien bij MAX op NPO Zapp (NPO 3). De eerste beelden zijn nu beschikbaar!

De eerste beelden
Nieuwsgierig hoe de zes duo's, die elk bestaan uit één jonge bakker en een bakmaatje, het avontuur in de tent beleven? De eerste officiële teaser van Heel Holland Bakt Kids 2022 is te zien op YouTube via deze link.

De afleveringsinformatie van de overige afleveringen is te raadplegen op onze perssite.

Over Heel Holland Bakt Kids
Ook kinderen gaan dit jaar weer de strijd aan om de Beste Juniorthuisbakker van Nederland te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden en om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen. Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en gesteund door Edson da Graça.

Heel Holland Bakt Kids (5 afleveringen) 
Vanaf zaterdag 1 oktober om 19.20 uur
Wekelijks op NPO Zapp
Presentatie: Edson da Graça
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHBKids 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.