Hilversum,
01
september
2016
|
13:20
Europe/Amsterdam

Heel Holland Bakt: Janny en André delen taartjes uit in mini-baktent

Gisteren deelden Heel Holland Bakt-gezichten Janny van der Heijden en André van Duin speciale appeltaartjes uit op het Leidseplein in Amsterdam. De baksels werden uitgedeeld vanuit een speciaal tot Heel Holland Bakt-tent omgebouwde tramhalte. MAX gaf hiermee gehoor aan de smaak-vraag: veel fans gaven gedurende de afgelopen seizoenen aan heel graag iets uit de baktent te willen proeven.

De tramhalte op het Leidseplein was gisteren één van de stopplekken van de Heel Holland Bakt-taarttram. MAX berichtte afgelopen maandag al over dit met geurkanonnen uitgeruste voertuig. De mini-appeltaartjes die Janny en André woensdagmiddag uitdeelden aan fans en voorbijgangers kwamen uit de bakoven van niemand minder dan Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven.

MAX organiseerde de uitdeelactie als letterlijk voorproefje op een nieuw seizoen Heel Holland Bakt, dat aanstaande zondag om 20.20 uur op NPO 1 van start gaat. Over een week, op woensdag 7 september, begint om 22.15 uur Smaakt naar meer op NPO 1. In dit studioprogramma bespreekt André van Duin de voorbije aflevering van Heel Holland Bakt met BBF’s (Bekende Bak Fans) en de afvaller van de week.

Heel Holland Bakt
Vanaf zondag 4 september
Om 20.20 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl
#HHB | @HeelHollandBakt

Smaakt naar meer
Vanaf woensdag 7 september
Om 22.15 uur op NPO 1
#Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer