Hilversum,
10
januari
2020
|
15:52
Europe/Amsterdam

Harry Slinger, Ellen ten Damme, Maarten van Praag en anderen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 11 januari tot en met vrijdag 17 januari op NPO Radio 5

Van zaterdag 11 januari tot en met vrijdag 17 januari staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! is zaterdag 11 januari Harry Slinger te gast. Jan Rietman praat met hem over zijn nieuwe tour. In De Liefde voor Muziek staat Randy Newman centraal en in Country Roads is er aandacht voor Mary Spender, die bezig is om de wereld te veroveren. In Legendarische Helden gaat het over Herman van Veen en tot slot in Het Gevoel van de Evergreen Top 1000 is er een special over Cliff Richard.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel start de dag goed met nieuws, weer, verrassende gesprekken en de beste muziek. Verslaggever Joris Kreugel gaat verder met zijn tocht kriskras door Nederland op zoek naar mooie mensen met echte verhalen. En cabaretier Renate Reijnders is er vrijdag om de week door te nemen met een zelfgeschreven lied.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
We beginnen de week op maandag 13 januari met een optreden in De MAX! Kantoorsessie van Ellen ten Damme. Aan de hand van haar nieuwe album en theater tour Casablanca laat zij muzikaliteit tot haar recht komen.

Dinsdag 14 januari krijgen Henkjan en Manuëla bezoek van Alex Roeka. Na jaren in de stad te hebben gewoond werdt het hem twee jaar geleden te veel. De oud-psycholoog vertrok naar het platteland, met een koffer vol verhalen en ervaringen, om inspiratie op te doen voor een nieuw boek, een nieuwe theatershow én een nieuw album: Rauwe Genade. Op dinsdag komt hij vertellen en spelen in De MAX!.

Aan het eind van de week staat de Belgische Tanaë op Eurosonic Noorderslag. Na op verschillende Belgische festivals te hebben gespeeld wilt zij haar horizon gaan verbreden. Op woensdag 15 januari bezoekt ze de kantoorvloer van NPO Radio 5 en treedt ze op in De MAX! Kantoorsessie.

We sluiten de week af op vrijdag 17 januari met een bezoek van The Nits, onder andere bekend van de Evergreen In The Dutch Mountains uit 1987. Eind november bracht de band een nieuw album genaamd Knot uit en in februari beginnen ze weer met touren door Nederland. Maar niet voordat ze bij Henkjan en Manuëla hebben opgetreden.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 17 januari is er weer livemuziek bij de TinekeShow van twee topartiesten. Deze keer is het de beurt aan La Familia en Maarten van Praag.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman!, en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl