Hilversum,
01
april
2016
|
10:25
Europe/Amsterdam

Hans Nijenhuis en Ben Sonnemans op De Perstribune van MAX

Zondag 3 april om 12:00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 3 april de nieuwe hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad Hans Nijenhuis en oud-judoka Ben Sonnemans.

Hans Nijenhuis is deze week benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van het AD. Nijenhuis is afkomstig van het NRC Handelsblad, waar hij begon als verslaggever. Hij was voor de krant verder onder meer correspondent in Moskou en stond aan de wieg van NRC Next. In zijn vrije tijd is Nijenhuis marathonloper en daar gaat ook zijn nieuwe boek Run baby run over.

Ben Sonnemans, de gast in het tweede uur, is voormalig judoka én oud-bestuurder van de judobond. In 1997 werd hij Europees kampioen. Na zijn sportieve loopbaan werd Sonnemans onder meer directeur topsport bij de Judo Bond Nederland.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-scheidsrechter Jan Manuel. Hij gaat onder meer terug naar 5 december 1982, de dag dat Manuel getuige was van de bijzondere strafschop van Johan Cruijff en Jesper Olsen. In de rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 3 april 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.
www.deperstribune.nl