Hilversum,
18
november
2016
|
11:23
Europe/Amsterdam

Hans Knoop en Stefan Groothuis te gast op De Perstribune van MAX

zondag 20 november

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt deze zondag vanaf 12.00 uur Hans Knoop en Stefan Groothuis.

Hans Knoop is de journalist die in de jaren zeventig de zaak-Menten boven water bracht. Van de spraakmakende zaak is nu een gelijknamige televisieserie gemaakt, die vanaf woensdag 23 november bij MAX te zien is. Knoop werkte onder meer voor De Telegraaf en AVRO, ook was hij hoofdredacteur van het voormalige opinieblad Accent.

Stefan Groothuis, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is voormalig schaatser. De specialist op de 1000 meter haalde in 2014 een gouden medaille op de Spelen van Sotsji. Verder was hij zes keer Nederlands kampioen en werd hij in 2012 wereldkampioen sprint in Calgary. Zijn sportieve loopbaan ging niet alleen over rozen; zo kampte hij in 2011 met een zware depressie.’Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is op bezoek bij Jan Willem van Ede, de voormalige doelman van FC Utrecht. En in de rubriek Kassie Kijken duikt tv-recensent Ron Vergouwen in het fenomeen 'de gewone man'.

De Perstribune wordt ook deze zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 20 november
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune