Hilversum,
09
september
2016
|
14:47
Europe/Amsterdam

Hans Goedkoop en Kaj Hendriks te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 11 september om 12.00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur programmamaker Hans Goedkoop (Andere Tijden) en de Olympische roeier Kaj Hendriks.

Hans Goedkoop, te gast in het eerste uur, begint komende week aan een nieuw seizoen Andere Tijden. Goedkoop is sinds 2000 presentator van het programma, waarvan inmiddels ruim zeshonderd afleveringen zijn gemaakt. Behalve presentator is Goedkoop journalist en biograaf.

Kaj Hendriks, de gast in het sportuur, maakte tijdens de Spelen van Rio deel uit van de Holland Acht. De acht roeiers gingen met gouden ambities naar Braziliƫ en keerden met brons terug. In 2013 stond Hendriks wel op het hoogste treetje van het podium. Hij werd wereldkampioen op de vier zonder stuurman.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-wielrenner Erwin Nijboer, de voormalige superknecht van Miguel Indurain. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de afgelopen week. Dit keer: dingen die mis gingen.

MAX: De Perstribune
Zondag 11 september
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl

#DePerstribune | @DePerstribune