Hilversum,
17
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hannie Hoekman uit De Meern genomineerd voor 10vanMAX

Hilversum, 17 juni 2015 – MAX’ NPO Radio 1 programma Twee Dingen heeft de 10vanMAX in het leven geroepen. Deze lijst omvat de tien meest inspirerende, onbekende ouderen van Nederland. Hannie Hoekman (71) uit De Meern is genomineerd om kans te maken op een plek in de 10vanMAX.

Met de 10vanMAX gaat Twee Dingen op zoek naar onbekende, ‘gewone’ maar vooral inspirerende oudere Nederlanders die bijzondere dingen doen voor hun omgeving en daarmee een inspiratie zijn voor anderen. Wat maakt deze lijst zo bijzonder? Iedereen mag iemand nomineren om de meest inspirerende oudere van Nederland te worden. Jenny Simons heeft Hannie Hoekman genomineerd: “Een vrouw met een groot hart voor dier en mens ongeacht afkomst of nationaliteit. Iedereen is welkom maar mensen die hulp nodig hebben komen op de eerste plaats. Hannie mag nu eens extra in het zonnetje gezet worden.”Kent u iemand die veel betekent voor anderen en wilt u diegene in het zonnetje zetten? Nomineren kan tot 21 augustus via de website www.10vanmax.nl.

De jury, bestaande uit Tania Kross (juryvoorzitter) Hans van Breukelen, Hedy d’Ancona, Bas Haring en Astrid de Jong, zal uit alle genomineerden bepalen wie de tien meest inspirerende, onbekende ouderen van Nederland zijn. De 10vanMAX wordt op maandag 31 augustus bekend gemaakt in Twee Dingen, vanaf dan kunnen de luisteraars stemmen op hun favoriet. De tien genomineerden zijn in de week van 7 tot 11 september te gast in de uitzending. Tot slot maakt Tania Kross op vrijdag 11 september in Twee Dingen de meest inspirerende, onbekende oudere van Nederland bekend.

Twee Dingen
Iedere werkdag tussen 20.30 en 21.00 op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl/radio
www.10vanmax.nl