Hilversum,
09
februari
2018
|
10:52
Europe/Amsterdam

Hallo Nederland: aangepaste programmering

Vanaf vrijdag 9 t/m 23 februari

Vanaf vrijdag 9 t/m 23 februari is Hallo Nederland te zien om 16.10 uur op NPO 2. Dit in verband met de aangepaste programmering rondom de Olympische Winterspelen. Het nieuwsprogramma van MAX zal ook gedurende deze periode interessante, actuele en verrassende verhalen van eigen bodem brengen.

Nieuw is dat Hallo Nederland, gedurende deze twee weken, ook bijzondere mensen portreteert. Zoals Arie, een 73-jarige vrijwilliger die zich al 33 jaar lang ontfermt over zijn Paula’s. En dan doelt hij op de vele geiten, die hij allemaal Paula noemt. Maar, waarom noemt hij zijn geiten eigenlijk zo?

Ook maakt de kijker kennis met de 83-jarige Perry. Hij werkt in één van de laatste ambachtelijke tingieterijen van Nederland. Zijn passie voor het vak heeft hij overgebracht aan dochter Claudette. Samen blazen ze dit oude ambacht nieuw leven in.

Over Hallo Nederland
Hallo Nederland brengt dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws. Daarbij focust het programma zich op positieve en hoopgevende verhalen. Hallo Nederland brengt mooie reportages die de kijker inspireert, oplossingen biedt en die bovenal authentiek zijn.Naast Jeroen Latijnhouwers neemt afwisselend Carrie ten Napel of Mascha de Rooij de presentatie op zich.

MAX: Hallo Nederland
Vanaf vrijdag 9 t/m 23 februari om 16.10 uur op NPO 2
Presentatie: Carrie ten Napel, Mascha de Rooij en Jeroen Latijnhouwers
www.maxvandaag.nl

facebook.com/HalloNederlandMAX | @HalloNederland | #hallonederland