Hilversum,
09
november
2018
|
16:24
Europe/Amsterdam

Hadewych Minis, Arthur Brand en Jörgen Raymann te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 november ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Hadewych Minis, Arthur Brand en Jörgen Raymann langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Zangeres en actrice Anne-Marie Jung is maandag 12 november te gast. Zij staat in het theater met haar tweede solovoorstelling RAM, naar haar sterrenbeeld. In RAM neemt Anne-Marie bezoekers mee op een muzikale reis langs excentrieke, maar ook herkenbare typetjes. En daarvan krijgen de kijkers van Tijd voor MAX alvast een voorproefje, want Anne-Marie treedt maandag op!

Dinsdag 13 november schuift actrice en zangeres Hadewych Minis aan om te vertellen over haar nieuwe voorstelling Minis Plus, waarin ze alle facetten van haar persoonlijkheid laat samenvallen in een ode aan de vrouw. Dat gaat van moederschap tot de midlifecrisis en van cabaret tot flamenco dansen. Daarnaast heeft Hadewych alle liedjes ingezongen van Ella & Nuffel, een verhalen- en liedjesboek voor kinderen van een jaar of vijf. En ook daar zijn Sybrand en Martine natuurlijk benieuwd naar.

Op woensdag 14 november zit kunstdetective Arthur Brand aan tafel bij Tijd voor MAX. Arthur deed onlangs een bijzondere vondst in Monaco: een 1500 jaar oud Byzantijns mozaïek. Het zogenaamde Markos mozaïek was jarenlang spoorloos. Arthur praat er niet alleen over, maar neemt het kostbare mozaïek ook mee naar de studio!

Kasper van Kooten is zanger, drummer, acteur, cabaretier én presentator. Op donderdag 15 november zit deze duizendpoot aan tafel bij Tijd voor MAX. Kasper begint binnenkort namelijk met Danspaleis Van Kooten, een clubtour waarbij hij en zijn muzikale vrienden dance-classics uit de jaren 70, 80 en 90 ten gehore brengen in een discoshow vol herkenning en humor. In de studio brengt Kasper met zijn band alvast één van die klassiekers tot leven.

De week wordt vrijdag 16 november afgesloten met cabaretier, presentator en acteur Jörgen Raymann. Hij komt praten over de voorstelling Schudden aan die boom, waarin Jörgen schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht.

Tijd voor MAX
Maandag 12 tot en met vrijdag 16 november
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX