Hilversum,
23
mei
2018
|
16:29
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Groeten van MAX

Vanaf maandag 28 mei zendt MAX het elfde seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX uit om 20.30 uur op NPO 1. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot én klein vakantieleed.

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accommodatietest uit. Wekelijks test hij of zij een vakantieadres dat op het internet slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende beoordeling terecht of is de accommodatie toch een positief Groeten van MAX-keurmerk waard?

Nieuw dit seizoen is de rubriek Zomer in Nederland, waarin verschillende campings in Nederland worden bezocht: weer of geen weer, veel mensen verkiezen de oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van volkse campings tot glampings voor echte luxepaarden en van grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en portretteert interessante campinggasten.

Over Groeten van MAX
Groeten van MAX is hét informatieve consumentenprogramma waarin vakantieleed centraal staat. Klachten van gedupeerde vakantiegangers worden behandeld en er wordt geprobeerd om een passende oplossing te vinden. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen. Na de uitzending is er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de deskundigen Yda Matthijssen (ANWB) of Jeanine Janssen (MAX Ombudsman) op www.MAXVandaag.nl.

Groeten van MAX
Presentatie: Sybrand Niessen
Vanaf maandag 28 mei
Elke maandag om 20.30 uur op NPO 1
Let op: In verband met WK Voetbal geen uitzendingen op 18, 25 juni en 2 juli

Groeten van MAX is geproduceerd door Tuvalu Media in samenwerking met Omroep MAX.

www.MAXVandaag.nl | #GroetenvanMAX | @groetenvanMAX | www.facebook.com/groetenvanmax