Hilversum,
05
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Groeten van MAX: informatie aflevering 2 (15-6-2015)

Klantonvriendelijke vakantieparken en chaotische busreizen

Hilversum, 12 juni 2015 - Maandag 15 juni om 20.30 uur op NPO 1 ziet u weer een nieuwe aflevering van het consumentenprogramma Groeten van MAX. In deze aflevering worden klachten behandeld over Oostappen Vakantieparken, chaotische busreizen rondom jaarwisselingen, is er aandacht voor tekenbeten en praat Sybrand met MAX Ombudsman Jeanine Janssen over negatieve reisadviezen. Daarnaast laat Karin Luiten weer zien hoe je makkelijk en lekker kunt koken op de camping en onze mystery guest vervolgt zijn tocht langs de Route du Soleil voor De Accommodatietest.

Voor het derde opeenvolgende jaar behandelt Groeten van MAX klachten over één van de parken van Oostappen Vakantieparken. Dit jaar is Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel aan de beurt. Het lijkt er op dat het de Oostappen Groep maar niet wil lukken om smetteloos de zomer door te komen. Wanneer stopt het met de klachtenregen? Groeten van MAX trekt bij de Oostappen Groep aan de bel.

Ook bespreken we ‘het gevaarlijkste beestje van Nederland’, beter bekend als de teek. Het kleine beestje kan de ziekte van Lyme veroorzaken. Blogger Charlie Poortvliet legt uit wat voor een enorme impact de chronische ziekte op zijn leven heeft.

Verder aandacht voor het negatieve reisadvies. MAX Ombudsman Jeanine Janssen spreekt over de ver reikende consequenties voor een (vakantie)land waar een negatief reisadvies geldt. Ook aandacht voor een wel heel chaotische busreis rondom afgelopen jaarwisseling. Groeten van MAX ontving diverse klachten over de busreizen van Slangen Reizen. De reisorganisatie biedt al jaren trips naar verschillende grote Europese steden.

Groeten van MAX 
Elke maandag om 20.30 uur op NPO 1 
Presentatie: Sybrand Niessen
www.groetenvanmax.nl
Twitter: #GvM 
Facebook.com/GroetenvanMAX