Hilversum,
05
april
2019
|
13:08
Europe/Amsterdam

Gregory Sedoc, Paul Groot en Rick Paul van Mulligen te gast bij Tijd voor MAX

Iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 1

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april ontvangen Sybrand en Martine in Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een interessant verhaal. Onder anderen oud-hordenloper Gregory Sedoc, cabaretier Paul Groot en acteur Rick Paul van Mulligen schuiven aan in de studio. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO1. 

De week start op maandag 8 april met oud-hordenloper Gregory Sedoc. Hij was al regelmatig te zien als sportanalist bij de NOS, en inmiddels heeft hij een eigen programma bij AVROTROS, namelijk Sportlab Sedoc. In dit programma brengt Gregory de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in de topsport aan het licht. In Tijd voor MAX vertelt hij waarom hij dit programma zo graag wilde maken.

Op dinsdag 9 april staat Tijd voor MAX volledig in het teken van de kinderhulporganisatie SOS Kinderdorpen. Deze organisatie zorgt er al meer dan 70 jaar voor dat kinderen over de hele wereld in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Aan tafel zitten ambassadeurs Jan Smit en Kim-Lian van der Meij.

Anne Moraal is te gast op woensdag 10 april. Zij is radiomaker bij VPRO’s Nooit meer slapen en debuteert nu als auteur met de roman Honden huilen niet. Het boek gaat over een Noord-Koreaanse vrouw die in Nederland in het enige Noord-Koreaanse restaurant van Europa komt werken. Anne woonde een aantal maanden in Zuid-Korea en reisde af naar Noord-Korea om research te doen. Ze vertelt over haar ervaringen daar. Verder staat in de Tijd voor MAX-keuken Anna Yilmaz, de winnares van Heel Holland Bakt.

We kennen ’t Schaep met de 5 Pooten natuurlijk als televisieserie, maar er is inmiddels ook een musical gemaakt van deze klassieker. Op donderdag 11 april spreken Sybrand en Martine met cabaretier Paul Groot, die één van de hoofdrollen vertolkt, en met tekstschrijver en stand-upcomedian Raoul Heertje, die het script van de musical voor zijn rekening nam.

We sluiten de week op vrijdag 12 april af met acteurs Rick Paul van Mulligen en Rein Hofman. Zij zijn te gast om te vertellen over de film Circus Noël, waarin zij respectievelijk de rol van clown Maaiko en circusdirecteur Pedro Canelli voor hun rekening nemen. Circus Noël is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle jeugdserie en verhaalt over de jonge Karo die van huis wegloopt en zich aansluit bij het circus.

Tijd voor MAX
Maandag 8 tot en met vrijdag 12 april
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX