Hilversum,
26
oktober
2018
|
16:07
Europe/Amsterdam

Gregory Page, Peter Beense en Dries Roelvink bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 27 oktober tot en met vrijdag 2 november staat er weer veel te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Gregory Page en Peter Beense komen langs.

Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend begint goed op NPO Radio 5. Jan Rietman maakt je wakker met een bijzondere verjaardag. Mickey Mouse wordt 90 jaar en viert dat met een bijzondere tentoonstelling in Amsterdam. Verder: het nummer Green, Green Grass of Home is door vele artiesten gezongen. Jan zet de mooiste versies op een rij. Verder hoor je het beste uit Jans Los Vast-archief én natuurlijk weer een editie van het introspel.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Volgende week onder meer aandacht voor het 4000ste boek uit de Bouquetreeks. Verder laat Jeroen bijzondere opnames horen van Freddie Mercury, naar aanleiding van de première van de film Bohemian Rhapsody. En het is natuurlijk de laatste week van Stoptober!

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma Haandrikman!. Jan Rietman schuift elke dag aan, omdat hij op zoek is naar een luisteraar om de stemweek van de Evergreen Top 1000 te openen. Verder natuurlijk het nieuws van de dag en de beste muziek ooit gemaakt!

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 31 oktober is zangcoach Babette Labeij te gast in De MAX!. Labeij is misschien wel de bekendste zangcoach van Nederland. Volgens haar kan iedereen zingen, je moet het alleen durven en doen. Ze schreef er het boek Zing! – Dromen. Durven. Doen. over. Diezelfde avond is het podium van De MAX! voor de Amerikaanse zanger en gitarist Gregory Page. In september kwam zijn album One Way Journey Home uit. Daarvan gaat hij ongetwijfeld iets zingen in Club De MAX!, voordat hij naar Amerika afreist om zijn muzikale vriend Jason Mraz bij te staan tijdens diens toer.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op vrijdag 2 november presenteert Jan Rietman TinekeShow. Hij ontvangt de zangers Peter Beense én Dries Roelvink. Publiek is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via Tinekeshow.nl.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl