Hilversum,
23
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Govert Schilling en Ans van Gerwen te gast op De Perstribune van MAX

Govert Schilling en Ans van Gerwen te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 23 oktober 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag oud-turnkampioene Ans van Gerwen en wetenschapsjournalist Govert Schilling.

Govert Schilling is dé deskundige op het gebied van de sterren. Hij schreef tientallen boeken over het heelal, publiceerde in nationale en internationale bladen en is een graag geziene gast in de talkshows als er buitenaards nieuws is. Ergens in het heelal zweeft zelfs een planetoïde die naar Schilling is vernoemd, de ‘Govert’. Deze week presenteerde Schilling, samen met Jeroen Latijnhouwers, de tweede editie van Heel Nederland Kijkt Sterren.

Ans van Gerwen was in de jaren zeventig de beste turnster van Nederland. Ze werd vier keer Nederlands kampioen, nam twee keer deel aan de Olympische Spelen (in 1972 en 1976) en werd in 1972 uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar. Na haar sportieve loopbaan werkte Van Gerwen met succes aan een zakelijke carrière. In De Perstribune vertelt Van Gerwen over haar persoonlijke ontwikkeling en over de ontwikkeling van het Nederlandse turnen.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is te gast op de Dutch Design Week in Eindhoven, waar oud-hockeyster Margje Teeuwen haar eigen design aan de man probeert te brengen. In de televisierubriek Kassie Kijken zet recensent Ron Vergouwen de opvallendste tv-momenten van afgelopen week op een rijtje.


MAX: De Perstribune
Zondag 25 oktober 2015
Vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nlhttp://www.tijdvoormax.nl/

http://www.tijdvoormax.nl/