Hilversum,
20
februari
2017
|
15:24
Europe/Amsterdam

Gouden Jaren: Indonesië – Aflevering 6

Donderdag 23 februari

Donderdag 23 februari is de laatste aflevering van Gouden Jaren: Indonesië om 21.30 uur te zien op NPO 1. In het MAX-programma reizen acht bekende landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Hoe leven, wonen en werken hun leeftijdsgenoten daar?

Aflevering 6 – donderdag 23 februari om 21.30 uur op NPO 1
Het avontuur in Yogyakarta komt ten einde. Wie van de acht landgenoten zou wel enkele van zijn of haar gouden jaren door willen brengen op deze plek? Laurens van Rooyen is in ieder geval erg onder de indruk van het huis wat dan mogelijk gehuurd kan worden. Tot slot blikt de groep tijdens een bezoek aan een idyllisch strand terug én vooruit.

Over Gouden Jaren: Indonesië
In Gouden Jaren: Indonesië beleven, ervaren en proeven Ben Cramer, Johnny Rep, Laurens van Rooyen, Noraly Beyer, Sandra Reemer, Carry Tefsen, Willeke van Ammelrooy en Penney de Jager vanuit een traditioneel onderkomen het authentieke Indonesië. Ze willen met name te weten komen hoe hun leeftijdsgenoten leven, wonen en werken. Is het een plek waar de acht zich thuis kunnen voelen? Wat verwachten ze van hun eigen gouden jaren? Verandert dat verwachtingspatroon na de ervaringen in Yogyakarta?

Gouden Jaren: Indonesië
Donderdag 23 februari
Om 21.30 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl 

www.facebook.com/goudenjarenMAX | #goudenjarenMAX | @GoudenJaren