Hilversum,
23
januari
2017
|
15:16
Europe/Amsterdam

Gouden Jaren: Indonesië – Aflevering 2

In Gouden Jaren: Indonesië reizen acht bekende landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Hoe leven, wonen en werken hun leeftijdsgenoten? Gouden Jaren: Indonesië is donderdag 26 januari te zien bij MAX om 21.30 uur op NPO 1.

Aflevering 2 – donderdag 26 januari om 21.30 uur op NPO 1
De groep gaat op bezoek bij een verzorgingshuis in het centrum van Yogyakarta. De woonsituatie van hun leeftijdsgenoten roept gemengde gevoelens op. Met name Ben Cramer is geraakt. Om ’s avonds even stoom af te blazen gaat hij met Johnny Rep op zoek naar een cafeetje, maar dat valt niet mee…

Over Gouden Jaren: Indonesië
In Gouden Jaren: Indonesië beleven, ervaren en proeven Ben Cramer, Johnny Rep, Laurens van Rooyen, Noraly Beyer, Sandra Reemer, Carry Tefsen, Willeke van Ammelrooy en Penney de Jager vanuit een traditioneel onderkomen het authentieke Indonesië. Ze willen met name te weten komen hoe hun leeftijdsgenoten leven, wonen en werken. Is het een plek waar de acht zich thuis kunnen voelen? Wat verwachten ze van hun eigen gouden jaren? Verandert dat verwachtingspatroon na de ervaringen in Yogyakarta?

Gouden Jaren: Indonesië
Donderdag 26 januari
Om 21.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/goudenjarenMAX | #goudenjarenMAX | @GoudenJaren