Hilversum,
01
februari
2021
|
16:00
Europe/Amsterdam

Gouden held van de Nederlandse muziek Frank Boeijen en eerbetoon van Giovanca bij MAX

Woensdag 3 februari

Frank Boeijen is de tweede gouden held in de Eregalerij van de Nederlandse Muziek. De zanger is de gehele maand januari geëerd bij MAX. De maand wordt op woensdag 3 februari afgesloten met een eerbetoon van Giovanca bij Tijd voor MAX en natuurlijk is Boeijen ook te gast bij het tv-programma en bij Lunch Lekker met Daniel Dekker. Ook online is er aandacht voor beide zangers. Op MAX Vandaag staat een openhartig interview met Giovanca en woensdag 3 februari volgt ook een gesprek met Frank Boeijen.

Lunch Lekker met Daniel Dekker, elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 3 februari om 13.00 uur ontvangt Daniel Dekker gouden held Frank Boeijen in de studio. Afgelopen maand werd elke werkdag een hit van Frank Boeijen gedraaid. Aanstaande woensdag hoort u Zwart Wit, het eerbetoon van Giovanca, voor het eerst bij Lunch Lekker met Daniel Dekker.

Tijd voor MAX, elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX zijn op woensdag 3 februari Frank Boeijen en Giovanca te gast. Giovanca treedt live op met een ode van haar versie van het nummer Zwart Wit. En natuurlijk praten Martine van Os en Sybrand Niessen bij met de twee artiesten. Hoe is het om opgenomen te worden in de Eregallerij van de Nederlandse Muziek? En hoe was het voor Giovanca om Zwart Wit te mogen zingen voor Frank?

MAX VandaagOp MAXVandaag.nl staat nu een openhartig interview met Giovanca Ostiana online. De artiest vertelt uitgebreid over de betekenis die het nummer Zwart Wit voor haar heeft. Al op jonge leeftijd maakte het nummer indruk op haar. "Het is voor mij echt een tijdstempel en ook het eerste moment in mijn leven dat ik mij realiseerde dat er iets aan de hand was met het feit dat ik gekleurd was.'' Het thema van het lied is nog altijd relevant. Het voelt voor haar als een logische keuze om met dit nummer een ode te brengen aan Boeijen.

Aanstaande woensdag 3 februari staat er ook een uitgebreid interview met Frank Boeijen op MAX Vandaag. De zanger vertelt onder meer over het nummer Zwart Wit, dat centraal staat in Lunch Lekker met Daniel Dekker en Tijd voor MAX op 3 februari. Het nummer was er overigens niet van de een op de andere dag. "We hebben er lang over gedaan om het goed te krijgen." vertelt de zanger.

Lunch Lekker met Daniel Dekker
Elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 5
Presentatie: Daniel Dekker

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur
Op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/lunchlekker |
#lunchlekkerFacebook.com/TijdvoorMAX | Twitter.com/TijdvoorMAX | Instragram.com/TijdvoorMAX