Hilversum,
11
januari
2019
|
16:14
Europe/Amsterdam

Gordon, Cécile Narinx en Eric van Tijn te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer fijne gasten die een mooi verhaal komen vertellen. Deze week zijn dat onder anderen Gordon, Cécile Narinx en Eric van Tijn. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 14 januari schuift Gordon aan bij Tijd voor MAX. Eind 2016 zette hij een punt achter zijn zangcarrière. Nu neemt hij samen met Trijntje Oosterhuis en choreografen Timor Steffens en Kenzo Alvares plaats in de jury van het nieuwe programma DanceSing. Hierin worden kandidaten zowel op hun zang- als danskwaliteiten beoordeeld. Wat vindt Gordon van de prestaties van de deelnemers, nu de eerste afleveringen achter de rug zijn?

Op dinsdag 15 januari wordt in Tijd voor MAX de naam van een splinternieuwe musical bekendgemaakt. En daar blijft het niet bij. Ook de hoofdrolspeler van deze musical zal zichzelf dinsdag onthullen, zij schuift aan bij Martine en Sybrand.

Moderedacteur Cécile Narinx is woensdag 16 januari te gast. Cécile keek voor ons naar de MAX 2Doc; The Mother of Beauty, die woensdagavond op NPO 2 wordt uitgezonden. In de documentaire staan ex-modellen van de Blue Book Modelling Agency, het modellenbureau waar het voor Marilyn Monroe allemaal begon, centraal. Zij zijn nu allemaal rond de negentig jaar oud. Zouden zij nog steeds vasthouden aan hun verouderde schoonheid?

Eric van Tijn is al jaren de muzikaal leider van The Passion. Donderdag 17 januari komt hij langs om te vertellen over The Passion in Concert, dat op 20 april in Ahoy plaatsvindt. Tijdens dit concert zullen de meest geliefde nummers uit de voorgaande edities van het muzikale paasverhaal centraal staan. Donderdag wordt ook bekend gemaakt wie de schrijver is van het Spannende Boek 2019.

De week wordt op vrijdag 18 januari afgesloten met fotomodel en presentatrice Kim Kötter. Zij is vanaf 20 januari te zien in The Mountain Butler, een nieuw programma. Hierin gaat ze de strijd aan met Roy Donders. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten in de Oostenrijkse Alpen, kan de winnaar een vakantie in de wacht slepen voor een gezin dat daar zelf niet genoeg geld voor heeft. 

Tijd voor MAX
Maandag 14 januari tot en met vrijdag 18 januari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX