Hilversum,
27
februari
2019
|
15:13
Europe/Amsterdam

Gloednieuw seizoen Van onschatbare waarde bij MAX met Dionne Stax

Wekelijks vanaf woensdag 3 april om 21:20 op NPO1

Dionne Stax presenteert vanaf woensdag 3 april om 21.20 uur op NPO 1 een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Hierin krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

- Extra! Bekijk hoe Dionne Stax zelf een poging tot onderhandelen waagt in de gloednieuwe promo.

In het MAX-programma Van onschatbare waarde krijgen mensen uit heel Nederland de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de vier gerenommeerde experts. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer. De verkoper accepteert het bod of kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Er moet wel slim onderhandeld worden, want als een bod eenmaal geaccepteerd of geweigerd is, dan is er geen weg meer terug.

Aflevering 1 – woensdag 3 april, 21.20 uur, NPO 1
Verkoper Waltraud bij het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Het boekje heeft haar schoonvader gekregen bij de verhuizing van een tentoonstelling van Picasso. Zijn er geïnteresseerden voor de catalogus?

Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. De verzamelaar kocht het schild van een vrouw uit Overijssel. Hoewel hij bij de koop van het schild niets wist van de herkomst, is hij inmiddels een kenner.

Ook zien we Mathieu. Hij neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. In de jaren 70 kocht hij de machine op een markt en heeft er 50 gulden voor betaald. Hoeveel hebben de experts voor de chocoladeautomaat over?

Tot slot verrast Hugo de experts met een rijtuighorloge. Meneer heeft het bijzondere object sinds de jaren 50 in zijn bezit, na het overlijden van zijn ouders. Er lijkt veel belangstelling te zijn, maar zet Hugo niet te hoog in?

De gerenommeerde in- en verkopers in Van onschatbare waarde zijn: Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en nieuw dit seizoen; Bas Jonker.

Van onschatbare waarde
Vanaf 3 april, wekelijks
Om 21.20 uur, NPO 1
Presentatie: Dionne Stax
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/Vanonschatbarewaarde | www.maxvandaag.nl | #vanonschatbarewaarde