Hilversum,
16
september
2016
|
16:42
Europe/Amsterdam

Glenn Helder, Antje Monteiro en Thomas Olde te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 17 september

Hilversum, 16 september - Vanaf zaterdag 17 september tot en met vrijdag 23 september zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Glenn Helder, Antje Monteiro en Thomas Olde zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag 17 september is oud-profvoetballer Glenn Helder te gast in Wekker-Wakker-Weekend! Helder staat dit najaar opnieuw in het theater met FC de Rebellen: een club van oud-voetballers die vertellen over hun roemruchte voetbalverleden. Helder speelde onder meer bij Arsenal en het Nederlands Elftal, maar kwam door een gokverslaving in de gevangenis terecht.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 19 september is de Zuid-Afrikaanse Karin Hougaard te gast bij Tineke. Karin komt samen met pianiste Mart-Marie Snyman naar Nederland om deel te nemen aan de Week van de Afrikaanse roman.

Vanaf dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 september is TinekeShow live te horen vanaf de 50PlusBeurs, waar Tineke onder andere de volgende gasten ontvangt: Rob Verlinden, Brigitte Nijman, Tony Neef, Rolf Koster en Antje Monteiro.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 19 september komt luchtvaartdeskundige Benno Baksteen langs. Op 19 september 1916 landde er voor het eerst een vliegtuigje op het stuk boerenland dat nu Schiphol heet. Tijd voor MAX Radio praat met Benno over de ontwikkeling van de luchtvaart in de afgelopen 100 jaar, maar kijkt ook vooruit.

De Nederlandse horrorschrijver Thomas Olde komt dinsdag 20 september langs. Zijn boek Hex is enorm populair in Amerika. Stephen King, de Amerikaanse schrijver van horrorbestsellers, twitterde over Hex: ‘Briljant en volstrekt origineel’. Thomas is net terug uit Frankrijk waar hij bezig was aan een nieuwe boek.

Op woensdag 21 september schuiven Dick van der Waaij en Anita Idskes aan. Zij hebben ruim elf jaar rond de wereld gezeild en zijn net weer terug in Nederland!

Donderdag 22 september is culinair historicus en wetenschapsjournalist Lizet Kruyff te gast. Lizet komt vertellen over het nieuwe boek Puntneuzen en Kersenpitten; verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch.

Wie er vrijdag 23 september langs komt of komen is nog een verrassing!

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl