Hilversum,
05
oktober
2018
|
15:15
Europe/Amsterdam

Gino Vannelli, Antoinette Hertsenberg en Trijntje Oosterhuis te gast bij Tijd voor MAX!

Vanaf Maandag 8 oktober

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Gino Vannelli, Antoinette Hertsenberg en Trijntje Oosterhuis langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 8 oktober schuiven acteurs Vincent Croiset en Hanne Arendzen aan. Ze zijn te gast in verband met de première van de toneelbewerking van Frederik van Eedens literaire klassieker uit 1900: Van de koele meren des doods. Muzikaal spektakel is er maandag van Gino Vannelli, de beroemde Canadese zanger en muzikant.

Op dinsdag 9 oktober komt presentatrice Antoinette Hertsenberg langs. Ze komt vertellen over het nieuwe seizoen van het zorgprogramma Dokters van morgen, waarvan deze week de tweede aflevering te zien is. De uitzending staat in het teken van het geheugen. Om zich goed voor te bereiden, heeft Antoinette meegedaan aan de MAX Geheugentrainer. Daar willen Sybrand en Martine het fijne van weten!

Trijntje Oosterhuis is al een kwart eeuw één van de grootste namen in de Nederlandse muziekwereld. Op 30 maart 2019 viert ze haar 25-jarig jubileum met een groot concert in de Ziggo Dome. In Tijd voor MAX vertelt Trijntje over haar plannen. Ook schrijfster en columniste Roos Schlikker zit woensdag 10 oktober aan tafel. Ze schreef het boek Moeder van glas over haar inmiddels overleden moeder, die aan een bipolaire stoornis leed. In de uitzending vertelt Roos over haar zoektocht naar de ware identiteit van haar moeder, die lang een dubbelleven leidde.

Donderdag 11 oktober vereren zangeres Antje Monteiro en actrice Jolijn Henneman Tijd voor MAX met een bezoekje. Antje en Jolijn schitteren sinds kort in de Nederlandse versie van de hitmusical Mamma Mia!, die op dit moment in de theaters te zien is. Aan tafel vertellen ze erover en natuurlijk treedt het duo op.

De week wordt afgesloten met onder meer modejournalist Josine Droogendijk. Zij houdt zich bezig met koninklijke mode en geeft vrijdag 12 oktober haar deskundig commentaar op de kleding die gedragen wordt op het huwelijk van de Britse prinses Eugenie van York, die in het huwelijk stapt met haar vriend Jack Brooksbank.

Tijd voor MAX
Maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl
Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX