Hilversum,
16
juni
2017
|
14:11
Europe/Amsterdam

Gijs Wanders en Vivian Sevenich op De Perstribune van MAX

Zondag 18 juni

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag programmamaker en schrijver Gijs Wanders en waterpolo-international Vivian Sevenich.

Gijs Wanders, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, heeft een lange loopbaan achter de rug als journalist, nieuwslezer en schrijver. Vanaf zaterdag is een nieuwe televisieserie van zijn hand te zien op NPO 2: Mijn Missie. In het programma portretteert Wanders een aantal veteranen.

Vivian Sevenich, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is speelster van het Nederlandse vrouwenwaterpoloteam. De ploeg is op weg terug naar een plek bij de wereldtop en heeft als doel 'Tokio 2020'. Vorig jaar werd Rio nipt gemist. Sevenich, speelster van Polar Bears en befaamd om haar sterke linkerarm, heeft nu eerst het WK in het vizier dat volgende maand in Budapest plaatsvindt.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is deze week op bezoek in Den Haag bij het beachvolleybal. En mediadeskundige Ron Vergouwen belicht in een speciale aflevering van de televisierubriek Kassie Kijken de televisiecarrière van Frans Bromet, die vrijdag werd onderscheiden met de Ere Nipkow.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 18 juni
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune