Hilversum,
04
maart
2016
|
12:03
Europe/Amsterdam

Gianni Romme en Maarten Spanjer op De Perstribune van MAX

Zondag 6 maart

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX wordt zondag 6 maart gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en Elles de Bruin. Zij ontvangen twee prominente mensen uit de media- en sportwereld: Gianni Romme en acteur/schrijver Maarten Spanjer.

Maarten Spanjer, te gast in het eerste uur, is onder andere bekend als acteur in Spetters en Soldaat van Oranje en om zijn typetjes en imitaties (Drs. Vijfje, Beun de Haas en Rinus Michels). Ook is hij televisiepresentator, schrijver en columnist. Zondag verschijnt een verzamelbundel van zijn hand: Spanjer in Stukken.

In het tweede uur is oud-schaatser Gianni Romme te gast bij De Perstribune. Romme is de tweevoudig Olympisch kampioen van Nagano. Verder won hij verscheidene Nederlandse, Europese en wereldtitels. Na zijn actieve carrière richtte Romme zich op het trainersvak. Tegenwoordig is hij samen met Marianne Timmer trainer van de vrouwenploeg Team Continu.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij Carlo de Leeuw, met wie hij onder meer teruggaat naar de KNVB-bekerfinale van 1980 (Feyenoord-Ajax). In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de televisieprogramma's van afgelopen week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en Elles de Bruin.

MAX: De Perstribune
Zondag 6 maart 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Elles de Bruin
www.deperstribune.nl