Hilversum,
01
juni
2017
|
11:06
Europe/Amsterdam

Gezond Verstand: aflevering 3

Dinsdag 6 juni

Dinsdag 6 juni is vanaf 21.25 uur op NPO 1 in een nieuwe aflevering van Gezond Verstand te zien hoe verschillende kandidaten de artsen proberen te overtuigen van hun huis-, tuin- en keukenremedies. Welke middelen worden door het artsenpanel geselecteerd voor een wetenschappelijke test?

Aflevering 3 – dinsdag 6 juni om 21.25 uur op NPO 1
Er komen deze aflevering weer bijzondere huis-, tuin-, en keukenremedies voorbij in Gezond Verstand. Zo hebben moeder Nga (49) en dochter Tu (17) een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goud masker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, bijengif is namelijk zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoestdrank presenteren. Kunnen zij het artsenpanel overtuigen om hun middel wetenschappelijk te laten testen?

Over Gezond Verstand
In Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os, komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie huisartsen. De deelnemers geloven heilig in de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het artsenpanel beoordeelt of zij er ook heil in ziet én of het de remedie wetenschappelijk wil testen. Werken de middelen ook echt?

Gezond Verstand
Dinsdag 6 juni
Om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os

www.facebook.nl/gezondverstandMAX | @gezondverstand | #gezondverstand