Hilversum,
25
augustus
2017
|
15:05
Europe/Amsterdam

Gerard Timmer en Eric Wilborts op De Perstribune van MAX

Zondag 27 augustus

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur BNNVARA-directeur Gerard Timmer en oud-tennisser en zakenman Eric Wilborts.

Gerard Timmer stond samen met Bart de Graaff aan de wieg van BNN, was daar jaren directeur en leidt sinds de fusie met de VARA het mediabedrijf BNNVARA. Sinds deze week behoren de 'losse' merknamen BNN (20 jaar) en VARA (92 jaar) definitief tot het verleden. Gerard geeft zijn visie op de toekomst van de publieke omroep in het algemeen en BNNVARA in het bijzonder.

Eric Wilborts was ooit één van de grootste tennistalenten van Nederland. Hij stond tweede op de wereldranglijst voor junioren en haalde de finale van de US Open. Tot een grote doorbraak kwam het niet. Wilborts koos een ander pad, werd zakenman en haalde de Quote 500. Ook is hij actief als bestuurder bij de tennisbond.

Verder strijkt "Vliegende Keep" Jules van der Wardt zondag neer bij judoka Roy Meyer. Mediadeskundige Ron Vergouwen duikt in de nieuwe merknaam BNNVARA en voor zijn tv-rubriek Kassie Kijken in de televisieloopbaan van niemand minder dan Linda de Mol.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 27 augustus
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.maxvandaag.nl | #DePerstribune | @DePerstribune