Hilversum,
06
april
2018
|
14:38
Europe/Amsterdam

Gerard Alderliefste, Jett Rebel en Gruppo Sportivo te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 7 april

Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 april staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Vrolijk wakker worden doe je met Wekker-Wakker-Weekend! Jan Rietman serveert een muzikaal ontbijt, neemt de kranten door en heeft deze week speciaal aandacht voor Hans van Hemert. De muziekproducent en componist is jarig! Van Hemert bracht onder meer de duo’s Sandra & Andres en Mouth & MacNeal en de meidengroep Luv’ bij elkaar.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 9 april is Tineke de Nooij terug van vakantie en start zij de week met, naast de vertrouwde rubrieken 3-in-1 en de Blijmakers, een gesprek met Gerard Alderliefste. Alderliefste is muzikant én verslavingsarts, en vertelt daarover in zijn voorstelling Dubbel Leven waarmee hij momenteel toert.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 9 april speelt Jett Rebel op de vleugel in De MAX! Zijn nieuwe single Amy is een aantal keer gedraaid in De MAX! en kreeg steeds heel positieve reacties van de luisteraars. Daarom komt Jelte Tuinstra ofwel Jett Rebel live optreden.

Het live podium van De MAX! groeit langzaamaan uit tot een begrip; steeds meer muzikanten weten hun weg te vinden naar het kleine maar functionele podium in de vroege avond op NPO Radio 5. Daarom is besloten het podium een naam te geven: Club De MAX! Op woensdag 11 april is de eer aan het legendarische Gruppo Sportivo om Club de MAX! officieel te openen met een live optreden. Binnenkort start hun clubtour én er is sprake van een nieuw album. Alleen is dat nieuwe album er nog niet. Daarvoor is de band een crowdfundingsactie gestart. Op het podium van Club De MAX! krijgen we een voorproefje en natuurlijk spelen ze ook een van hun oude hits.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl