Hilversum,
16
december
2016
|
13:35
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

17 t/m 23 december

Vanaf zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 december zijn er wederom diverse gasten met een boeiend verhaal bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Huub Stevens, Ernst Daniël Smid en Midas Dekkers zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Bariton Ernst Daniël Smid staat al ruim dertig jaar op de planken en is bekend van radio en televisie. Hij speelde in vele opera's en musicals en presenteerde onder andere de televisieprogramma’s Una Voce Particolare, Wonderlijke Wegen en God in de Lage Landen. Smid vormt samen met Henk Poort en Marco Bakker De 3 Baritons. Vanaf januari staat Ernst Daniël Smid in het theater met de voorstelling Wiener Melange waarin hij een reis maakt door muzikaal Wenen.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Henk Mouwe en Manuëla Kemp luiden op vrijdag 23 december in Wekker-Wakker! het kerstweekend extra feestelijk in met livemuziek van de Tiny Little Bigband!

De RietmanShow! - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Vanaf maandag 19 december presenteert Jan Rietman de TinekeShow, want Tineke geniet van een welverdiende vakantie. Daarom heet het MAX-NPO-Radio-5-programma tijdelijk de RietmanShow!

Op maandag 19 december is Midas Dekkers te gast. Hij schittert momenteel in het nieuwe MAX-programma Het ei van Midas. Dekkers laat daarin op geheel eigen wijze zien hoe de mens de natuur ons steeds op alle fronten voor is.

Dinsdag 20 december is Henk Wijngaard te gast. De Vlam in de pijp-vertolker viert dit jaar zijn 40-jarig artiestenjubileum. Hij komt praten over zijn nieuwe album.

Op donderdag 22 december is Koert Broersma te gast. Hij is bestuurslid van de Stichting Blues in Grolloo en werkt voor het Cuby & the Blizzards Museum. Broersma komt praten over zijn nieuwe boek Somebody Will Know Someday – Herinneringen aan Cuby & the Blizzards.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 19 december heeft Tijd voor MAX Radio Pieter Frijters te gast. Hij schreef het boek 5 jaar ouder, 10 jaar jonger en komt daarover vertellen.

Dinsdag 20 december is Han Lörzing te gast, hij schreef het boek Thuis in Europa: een tijdreis door 37 landen. Lörzing komt praten over het boek waarin hij vertelt over de alledaagse realiteit binnen Europa.

Woensdag 21 december een bijzondere gast: Henk van den Dorpel. Hij stapte na een lidmaatschap van 17 jaar uit de Scientology Kerk. Henk zit zwaar in de schulden, maar de kerk heeft nog altijd een warm plekje in zijn hart.

Donderdag 22 december ontvangt Tijd voor MAX Radio voetbaltrainer Huub Stevens. Over hem verscheen het boek Nooit Opgeven. Daarin staan het levensverhaal en tal van anekdotes van deze keiharde, maar toch menselijke trainer beschreven.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl