Hilversum,
21
juli
2017
|
16:09
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Zaterdag 22 t/m vrijdag 28 juli

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Zaterdag 22 t/m vrijdag 28 juli

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! neemt Jan Rietman samen met sportverslaggever Gio Lippens het laatste weekend van de Tour de France door. Gio volgt de Ronde van Frankrijk op de voet voor de NOS.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio
Het is nog steeds volop zomer in Wekker-Wakker!. Henk wordt volgende week op de hoogte gehouden van het EK voetbal voor vrouwen door Barbara Barend. Zij belt op maandag 17 en vrijdag 21 juli met het laatste nieuws.

De Rietmanshow– Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman vervangt tot en met 19 augustus Tineke de Nooij. De komende weken heet het programma daarom: De Rietmanshow.

Op maandag is Dirk W. de Jong te gast. Hij fotografeert graag in de Verenigde Staten. De nadruk van zijn werk ligt op muziek. Zijn nieuwste boek heet Rock and Soul Deep South.

Arnold en Erik van Bruggen zijn opgegroeid op Texel. Om hun liefde voor het Waddeneiland te delen met de rest van Nederland stelden ze een bundel van verhalen samen. Deze zijn geschreven door onder meer Karina Wolkers, Maarten van Rossem en Tessa de Loo. Dinsdag komen de broers langs om Jan te overtuigen van de schoonheid van Texel.

Oud-politieman John Vullers wordt tegenwoordig ingezet als privérechercheur. Naast kleine zaken is hij ook betrokken bij landelijke zaken, zoals de dood van Nicky Verstappen (11) uit Heibloem. Woensdag vertelt John in De Rietmanshow over zijn werk.

Donderdag ontvangt Jan Rietman Peter Schaap. De zanger is vooral bekend van zijn hit Adem mijn Adem, maar Peter is meer dan dat.

Jan duikt vrijdag in de wereld van de misdaad. Paul Vugts is te gast. Hij is misdaadverslaggever van Het Parool en schreef boeken als Hells Angels, motorclub of Misdaadbende?, De Endstra-tapes en De oorlog in de Amsterdamse onderwereld. Zijn nieuwste boek heet Afrekeningen.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op maandag is MAX-presentatrice Martine van Os te gast. Ze komt vertellen over het nieuwe seizoen van de zomertelevisiehit We zijn er Bijna!

Dinsdag schuift Dewi Reijs aan. Dewi is initiatiefnemer van het bijzondere The Buddy Film Project: een bijzonder filmproject met Syrische vluchtelingen.

Joan Lommen, hoofdredacteur van Tina, neemt op woensdag plaats achter de gastenmicrofoon. Het meidenblad viert deze zomer haar vijftigste verjaardag.

Op donderdag is Trudy van Bochove te gast. Trudy heeft een bijzonder beroep: ze is vakantiecoach en helpt haar clienten door alle vormen van vakantiestress.

Op vrijdag sluit Dick Rienstra aan. Dick is zanger en acteur en treedt tijdens de Gaypride op in Tuschinski en laat daar het legendarische Caberet Gaité herleven.