Hilversum,
09
december
2016
|
15:28
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

10 t/m 16 december

Vanaf zaterdag 10 december tot en met vrijdag 16 december is het weer volle bak bij MAX op NPO Radio 5. Onder anderen Erben Wennemars, Jan Dijkgraaf en Menno Bentveld schuiven aan in de radiostudio's.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Carole Thate is zaterdag 9 december te gast in Wekker-Wakker-Weekend!. De oud-hockeyinternational was jarenlang de rechterhand van Johan Cruijff en is sinds zijn dood dagelijks bezig met zijn erfenis. Misschien wel de beste speler aller tijden blijft de wereld boeien. Zijn biografie staat dan ook al wekenlang in De Boeken Top 10. Jan Rietman praat met Carole Thate over topsport en een leven met Johan Cruijff.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 12 december schuift Martine Reesink aan. Martine blogt over de zeldzame ziekte EDS, een bindweedselaandoening die haar behoorlijk beperkt. Dat houdt haar overigens niet tegen om van het leven te genieten. Op haar blog beschrijft ze haar leven met een flinke dosis humor en zelfspot.

Dinsdag de 13e komt Klaas van Kruistum langs. Hij presenteert het programma Beste Vrienden, waarin BN'ers strijden om vriendschap. Ook is hij op 17 december te zien in Het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

Woensdag 14 december ontvangt Tineke Maurice Hermans. Maurice, zoon van Toon Hermans, vertelt over Sittart viert 100 jaar Toon Hermans. Een gala-avond ter ere van de 100ste verjaardag van Toon, waarvan de opbrengst volledig naar het Toon Hermanshuis gaat.

Vrijdag 16 december is er livemuziek van Ancora.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 12 december is Menno Bentveld te gast. Hij vertelt over het tweede deel van zijn programma De Muur, waarin hij politieke scheidingsmuren bezoekt over de hele wereld.

Dinsdag 13 december is Jan Dijkgraaf de studiogast. Hij komt vertellen over zijn lijsttrekkerschap bij GeenPeil en over het principe van deze nieuwe ‘partij’.

Donderdag 15 december komt Erben Wennemars langs. Hij presenteert het nieuwe MAX-programma Het Boerenleven, hij volgt daarin drie boerengezinnen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl