Hilversum,
16
juni
2017
|
15:54
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf 17 juni

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5.
In Wekker-Wakker-Weekend! alles over een bijzonder evenement op het TT-circuit in Assen. Daar gaan geen motoren over het asfalt maar hardlopers.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Wekker-Wakker! heeft vrijdag 23 juni Marianne Janssen en Mady Klerksvan Goozen in de studio. Zij praten over het boek De soep ruikt naar hond. In dit boek vertellen Indische Nederlanders die als kind de oversteek maakten, hoe hun nieuwe Nederlandse leven er toen uitzag.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Tineke ontvangt volgende week donderdag 22 juni televisiemaker Frits Barend. Samen met zijn vrouw Marijke Barend-van Haeften schreef hij het boek Matzes en Mie. Daarin beschrijft het duo de bijzondere geschiedenis van hun familie die zowel door de Holocaust als door de Japanse oorlogsterreur werd getroffen.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Journalist en schrijver Gijs Wanders vertelt maandag 19 juni bij Tijd voor MAX Radio over de nieuwe televisieserie die hij voor MAX maakte: Mijn Missie. Daarin portretteert hij een aantal bijzondere oud-militairen en hun verhaal over de missie waar ze aan deelnamen.

Matijn Nijhuis is dinsdag 20 juni te gast. De nieuwslezer en vlogger vertelt over de actie Steptember opgezet voor mensen met cerebrale parese. Ook dokter Ted van Essen is te gast en praat ons bij over een medische kwestie.

Presentator Frits Sissing (bekend van onder meer Maestro) vertelt woensdag 21 juni over de bijzondere reis die hij samen met zijn dochter Lotje maakte naar de Dominicaanse Republiek voor de organisatie Wereldouders. Ook tv-recensent Ron Vergouwen schuift aan in de studio.

Danny Damman, directeur van de Ziggo Dome is donderdag 22 juni te gast. De concerthal viert komende week zijn vijfjarige bestaan.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl