Hilversum,
24
maart
2017
|
15:27
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 25 maart

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Middels een geluidsfragment uit de archieven hoort u vanaf zaterdag iedere ochtend een auteur die niet meer onder ons is. Onder anderen Annie M.G Schmidt en Gerard Reve dragen in Wekker-Wakker! voor uit eigen werk.

Jan Rietman besteedt zaterdag 25 maart onder meer aandacht aan het 75-jarig bestaan van het Korps Commandotroepen.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Luc Enting is een van de bekendste natuurfilmers van Nederland. Hij is donderdag 30 maart te gast in Wekker-Wakker! Naast het maken van natuurfilms is Enting gespecialiseerd in het opzetten van webcams van onder meer Beleef de Lente op de meest onbereikbare plekken.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Vanaf vrijdag 31 maart t/m donderdag 6 april presenteert Jan Rietman TinekeShow

Maandag 27 maart is Juan da Silva te gast bij Tineke. Hij schreef samen met wijlen Hans Breukhoven het boek Free. Het boek gaat over het succes en faillissement van platenzaak Free Record Shop.

Schilder Jean Thomassen is inmiddels 44 jaar verloofd met Ine Veen. Hij schreef een boek over deze ballerina, actrice, fotomodel, schilderes en publiciste. Dinsdag 28 maart vertelt hij bij Tineke alles over zijn boek Doek op voor een echte ster.

Dione de Graaff is presentatrice bij NOS Sport. Woensdag 29 maart is ze te gast in de studio om te praten over haar grote liefde: sport.

Sinds kort is er een heuse Rob de Nijs-wandeling te belopen in Amsterdam. Daan Bartels neemt donderdag 30 maart Tineke figuurlijk mee aan de hand.

David van Gennep is directeur van Stichting AAP. Vorige maand redde zijn stichting een chimpansee uit de handen van een gezin in Portugal. Vrijdag 31 maart praat David Jan Rietman bij over hoe het met chimpansee Marria gaat.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 27 maart ontvangt Tijd voor MAX Radio Titia Ketelaar. Zij weet alles over de Brexit die woensdag van start gaat. Zij vertelt ons onder andere wat dit voor Nederland gaat betekenen.

Jan Vincent Meertens is dinsdag 28 maart te gast in de studio. Hij geeft tips over hoe om te gaan met andere culturen. Daar heeft hij ook verschillende boeken over geschreven.

Op woensdag 29 maart ontvangt Tijd voor MAX Radio Guido den Aantrekker. Nadat hij kort geleden definitief afscheid nam van de roddeljournalistiek, is hij nu weer helemaal terug. Sterker, hij staat zelfs bovenaan de piramide als nieuwe hoofdredacteur van weekblad Story.

Wietse van der Werf schuift op donderdag 30 maart aan in de studio. Hij leidt burgerinspecteurs op die illegale bevissing moeten opsporen én tegengaan.

Vrijdag 31 maart is taalhistoricus en journalist Ewoud Sanders te gast. Hij is gespecialiseerd in het zoeken op internet en in grote datacollecties. Hij vertelt ons daar alles over in de studio.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormax
radiowww.omroepmax.nl