Hilversum,
27
januari
2017
|
16:48
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 28 januari tot en met vrijdag 3 februari zijn er weer diverse gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Hans Cornelissen, Elle van Rijn, Penney de Jager en Bas Haan zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman start het weekend samen met acteur en producent Hans Cornelissen. Cornelissen werd bij het grote publiek bekend als Gert-Jan van der Ploeg in de televisieserie Zeg ‘ns Aaa. Tegenwoordig is hij theaterproducent en werkt toe naar de première van de voorstelling De grote drie, over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong.

Tinekeshow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 30 januari is schrijfster, actrice en columniste Elle van Rijn te gast. Elle speelde niet alleen in veel televisieseries, ze schreef ook scenario's voor tv en maar liefst negen boeken. Sinds een aantal weken is ze te zien in de dagelijkse Libelle-soap Over Eva.

Dinsdag 31 januari is schrijfster en voormalig actrice Charmaine Hulsbosch te gast. Na het boek Drie weduwen, één graf is haar tweede boek uit: Zeikwijven, een hilarisch verhaal over vijf vrouwen die een echtscheidingsverbond sluiten.

Woensdag 1 februari is vogelaar Arjan Dwarshuis te gast. Hij stelde zichzelf in 2016 een ambitieus doel voor: meer dan de helft van alle vogelsoorten op de wereld spotten, voor het goede doel. Het is hem gelukt. Wat heeft hij allemaal voor vogelavonturen beleefd in het afgelopen jaar?

Donderdag 2 februari is oud-danseres Penney de Jager te gast. Samen met zeven andere bekende landgenoten, reisde ze voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Vanuit een traditioneel onderkomen beleefden en proefden zij het authentieke Indonesië. Het verslag hiervan is te zien in het MAX-programma Gouden Jaren: Indonesië.

Tijd voor MAX Radio – Van maandag tot vrijdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 30 januari is Bas Haan te gast. De journalist van Nieuwsuur zorgde er zo ongeveer eigenhandig voor dat minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie vertrok. Bij ons komt hij vertellen over het onderzoek, maar ook over de nasleep en welke gevolgen hij zelf heeft ondervonden.

In het kader van de naderende verkiezingen is op woensdag 1 februari Selçuk Öztürk te gast. Selçuk behoort tot de nieuwe politieke partij DENK. Hij vertelt niet alleen over zijn politieke idealen, maar ook over zijn persoonlijke leven en muzikale voorkeur.

Donderdag is regisseur en scenarioschrijver Frank Ketelaar te gast. Hij komt vertellen over de serie KLEM.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl