Hilversum,
18
augustus
2017
|
16:33
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf maandag 21 augustus

Hilversum, 18 augustus - Vanaf maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Rolf Sanchez, Mari van de Ven en Hans Prummel schuiven deze week aan in de MAX-radiostudio.

Wekker-Wakker - Elke werkdag om 06.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Vrijdag 25 augustus is Wekker-Wakker! in Dominicaanse sferen, want Latin zanger Rolf Sanchez is te gast. Hij verklaart het succes van de megahit Despacito. Én hij leert Manuëla en Henk de kneepjes van de reggaeton en de salsa: hoe soepel zijn die heupen?Manuëla past haar wekelijkse recept in de keuken aan en serveert een Latijns-Amerikaans zomergerecht.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op maandag 21 augustus praat Tineke in TinekeShow met Tom Steenbergen. Hij schreef het boek Poppioniers over de muziekgeneratie die in de jaren 60 het fundament legde voor podia als de Melkweg, Pinkpop, Paradiso en Lowlands.

Tineke was erg onder de indruk van het optreden van musicalster Tommie Christiaan in het programma Beste Zangers. Woensdag 23 augustus schuift multitalent Tommie aan in de studio.

Donderdag 24 augustus is Mari van de Ven te gast. De creatieve make-upartiest, haarstylist en kapper zit inmiddels al meer dan 25 jaar in het vak. Bij Tineke vertelt Mari over zijn drukke leven.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Myrna Goossens schuift maandag 21 augustus aan in de Tijd voor MAX Radio-studio. De presentatrice komt deze maand met een eigen kledinglijn: Myrna by NED. Ze vertelt erover in de studio.Hans Prummel, eigenaar en oprichter van De Naamafdeling is dinsdag 22 augustus te gast in de studio. Prummel gaat de Gaykrant nieuw leven inblazen.

Voormalig hockeyer en voormalig directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond Johan Wakkie schuift op woensdag 23 augustus aan de in de studio. Hij komt onder andere praten over het EK hockey dat 18 augustus is begonnen in Amsterdam.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/tijdvoormaxradio | www.facebook.com/wekkerwakker

www.maxvandaag.nl