Hilversum,
14
juli
2017
|
16:04
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 15 juli

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman blikt in Wekker-Wakker-Weekend! vooruit op het EK voetbal voor vrouwen, samen met Barbara Barend. Zij volgt het toernooi de komende weken voor Wekker-Wakker!. En wat doe je met je huisdier als je op vakantie gaat? Een hond of kat kan meestal wel mee, maar vissen niet. Daar is een oplossing voor!

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio
Het is nog steeds volop zomer in Wekker-Wakker!. Henk wordt volgende week op de hoogte gehouden van het EK voetbal voor vrouwen door Barbara Barend. Zij belt op maandag 17 en vrijdag 21 juli met het laatste nieuws.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op 23 oktober start bij MAX de nieuwe dramaserie Hendrik Groen. Tim Oliehoek regisseert deze serie. Hij was eerder zeer succesvol met onder andere de MAX-serie De Zaak Menten. Maandag 17 juli komt Tim vertellen over Hendrik Groen.

Dinsdag 18 juli is Rob Scholte te gast bij Tineke. De kunstenaar heeft een eigen museum in Den Helder, maar de gemeente maakt het hem niet gemakkelijk.

Stichting Hulphond leidt inmiddels zo’n dertig jaar hulphonden op. Algemeen Directeur Eric Bouwer vertelt er woensdag 19 juli over in TinekeShow.

Maureen du Toit werkte bij Hart van Nederland. Ze heeft een nieuwe passie gevonden, namelijk boeken schrijven. Glossy Boerin heet haar eerste roman voor volwassenen en is recent uitgebracht. Hoe het schrijven haar vergaat vertelt ze op donderdag 20 juli.

De laatste gast voordat Tineke met vakantie gaat, is Hans Böhm. Deze schaakkenner praat Tineke vrijdag 21 juli bij over de laatste schaaknieuwtjes.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
De Syrische vluchteling Rania zoekt een Nederlandse oma voor haar kinderen. Sophie Koopmans ging voor haar op zoek. Rania en Sophie zijn samen te gast in de Tijd voor MAX Radio-studio op maandag 17 juli.

Jurgen Ottenhoff weet alles van bitterballen. De bitterbal is hartstikke hip. De gemeenteraad van Utrecht behandelt bittermoties en in Amsterdam is een heus bitterballenfestival. Hij komt er dinsdag 18 juli alles over vertellen.

Vrijdag 21 juli is de nationale feestdag in België. Tijd voor MAX Radio duikt in de wereld van frieten, mosselen, koers én Belgische muziek. Te gast is onder anderen muziekjournalist Willem Jongeneelen. Hij kent alle Belgische hits.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl