Hilversum,
07
juli
2017
|
15:10
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 8 juli

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman duikt in Wekker-Wakker-Weekend! diep onder water op zoek naar walvissen. Nederland was ooit groot in de walvisjacht, maar tegenwoordig doen we er alles aan om deze zeereuzen te beschermen. Verder heel veel auto’s op de Noord-Hollandse Keverdag, een parel uit het Los Vast-archief en veel lekkere muziek.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 
Wekker-Wakker! blijft in zomerse sferen: iedere dag vertelt een gepassioneerde sporter over zijn of haar favoriete zomersport.

Vrijdag 14 juli geeft Manuëla vanuit Griekenland een van haar favoriete recepten in Manuëla’s Griekse keuken

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Emile Bode schrijft al jaren voor de populaire Telegraaf-rubriek Huishoudtips. Maandag 10 juli vertelt hij erover in TinekeShow.

Dinsdag 11 juli ontvangt Tineke Henk Dijkstra. Hij werkte vijftig jaar lang voor het Leger Des Heils in Amsterdam. Nu is hij met pensioen en zit vol verhalen.

Pascal van den Berg is de dochter van de legendarische Rudy van den Berg – Rudy Bennett- van The Motions. Zijzelf is theatermaakster en is te bewonderen op het theaterfestival de Parade. Woensdag 12 juli praat Tineke met Pascal.

Donderdag 13 juli is medium Thomas Woolthuis te gast in TinekeShow.

Op 30 juli wordt Miss World Nederland 2017 gekozen. Welke Nederlandse mag de eer van ons land hoog houden in China, tijdens de Miss World-verkiezing? Christian Vredenburg begeleidt de vrouwen namens de organisatie. Vrijdag 14 juli vertelt hij over de wedstrijd.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Myrthe van der Meer is schrijfster van de bestseller PAAZ, over haar opname in een psychiatrische kliniek. Nu heeft ze een nieuw boek geschreven: Het houden van mannen, een handleiding om met mannen te leven. Ze komt er maandag 10 juli over vertellen in de Tijd voor MAX Radio-studio.

Dinsdag 11 juli is Frénk van der Linden te gast. Van der Linden wordt gezien als een van de beste interviewers van Nederland. Voor MAX sprak hij met nabestaanden van de ramp met de MH17. Het resultaat is volgende week te zien in de documentaire Rouwen en leven na de MH17.

Fons de Poel is journalist en programmamaker en vooral bekend van de actualiteitenrubriek Brandpunt. Momenteel is hij op televisie te zien met zijn reisprogramma Fons bij de buren, waarin hij de ziel van onze buurlanden probeert te doorgronden. Woensdag 12 juli is hij te gast bij Tijd voor MAX Radio.

Radio- en televisiepresentator Evelien de Bruijn is vrijdag 14 juli te gast. Voor SBS6 trekt ze binnenkort de wandelschoenen aan voor een programma rond de Vierdaagse van Nijmegen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).
www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio

www.omroepmax.nl