Hilversum,
14
april
2017
|
11:24
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 15 april

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman ontvangt zaterdag 15 april onder anderen Willem Jan van de Wetering. Hij richtte begin jaren 70 de Hitkrant op. Na 40 jaar valt het doek voor het muziektijdschrift.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Een jaar lang verdiepten fotograaf Edith Gerritsma en journalist Andrea Hijmans zich in het werk van kosters in het Nederland van nu. Edith en Andrea zijn vrijdag 21 april samen met een van deze kosters te gast in Wekker-Wakker!.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 17 april ontvangt Tineke Mirusia Louwerse. De zangeres, geboren in Australië, wordt door André Rieu een engel genoemd. Tineke draait muziek van haar nieuwe cd From the Heart.

Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours, is Zakenvrouw van het Jaar 2017. Dinsdag 18 april vertelt ze in Tinekeshow wat haar favoriete plekjes zijn in Noord-Amerika. Elske kan het weten, want ze is er inmiddels 115 keer geweest.

Muziek-komiek Hans Liberg toert momenteel rond met de voorstelling Trálálálá voor iederéén!. Woensdag 19 april is hij te gast in TinekeShow.

Voordat ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok vorig jaar werd doodgeschoten bij een seksclub in Laren, werd er al een liquidatiepoging gedaan zónder dat Kok het doorhad. Deze beelden waren afgelopen week te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht. Timo van der Eng beschrijft in zijn meest recente boek Kokkie het turbulente leven van wijlen Martin Kok. Donderdag 20 april komt Van der Eng praten over zijn boek.

Vrijdag 21 april is er livemuziek bij TinekeShow: Diesel treedt op. Deze maand begint de band aan een tour langs verschillende festivals in Nederland.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 17 april is Madelijne Kool te gast. Zij presenteerde deze week haar tweede album, Kool komt binnen, op een bijzondere manier: via Whatsapp.

Voormalig zanger van de band Bloem, Joost Timp is dinsdag 18 april te gast. Hij vertelt in Tijd voor MAX Radio over zijn nieuwe passie: ouderen aan het vloggen krijgen.

Woensdag 19 april besteedt Tijd voor MAX Radio aandacht aan de goede doelenactie Alpe d’HuZes.

Venice, bekend van de top-2000-klassier The Family Tree, kwam onlangs met een nieuw album: Into The Morning Blue. Vanaf 29 april beginnen ze aan een theatertour door hun tweede vaderland: Nederland. De tour leidt de band onder andere langs Carré, het Oude Luxor en de Oosterpoort. Vrijdag 21 april speelt de band een aantal nummers in Tijd voor MAX Radio.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl