Hilversum,
17
maart
2017
|
16:02
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 18 maart

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag in Wekker-Wakker-Weekend! spreekt Jan Rietman met Rinus Israël. De oud Feyenoordspeler en trainer wordt 75 jaar en viert dat met een biografie. Verder aandacht voor opera. In Amsterdam start het Opera Forward Festival met veel nieuwe opera. Maar hoe klinkt die nieuwe opera? En het lijkt nog vroeg, maar de asperges steken de kop al op. Niet in Limburg, maar in het Westland. En dat is bijzonder.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Wekker-Wakker! geeft op de eerste lentedag het startsein voor de grote schoonmaak met de favoriete poetsplaten van luisteraars.

Dinsdag 21 maart draait Wekker-Wakker! van 9.00 tot 10.00 uur de Schoonmaak Top 10!

Iedereen gebruikt taal, maar hoe werkt het? Bloggers en taalwetenschappers Sterre Leufkens en Marten van der Meulen (samen Milfje Meulskens) schreven het boek Opzienbare ontdekkingen over taal en zijn vrijdag 24 maart te gast in Wekker-Wakker!.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 20 maart is terrorismedeskundige Teun van Dongen te gast. In zijn nieuwe boek Radicalisering ontrafeld gaat hij onder meer in op de daders van recente aanslagen, de strijd tegen Islamitische Staat en de impact van de verkiezingen in Europa en de VS. Hij geeft toelichting bij Tijd voor MAX Radio.

Hans Goedkoop is dinsdag 21 maart te gast. Hans is onder meer bekend van Andere Tijden. Maar vanaf 23 maart presenteert hij het nieuwe televisieprogramma Goede Hoop, over de Nederlandse invloed in Zuid-Afrika.

Donderdag 23 maart is de Amerikaans-Nederlandse zangeres Lori Spee te gast bij Tijd voor MAX Radio. Voor het eerst in jaren gaat ze weer optreden. Wij horen daar meer over.

Vrijdag 24 maart is The Doors Tribute Band te gast. De naam zegt het al, deze band speelt nummers van de legendarische groep The Doors. Ze treden live voor ons op in de studio.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl