Hilversum,
10
maart
2017
|
15:49
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf 11 maart

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Marc de Hond is te gast bij Jan Rietman in Wekker-Wakker-Weekend! Zijn leven stond op zijn kop toen hij een dwarslaesie kreeg na een operatie aan zijn rug. De Hond ging sporten in het Nederlands rolstoelbasketbalteam en staat op dit moment in het theater met de voorstelling: Wie bang is, krijgt ook klappen.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Woensdag 15 maart mogen we naar de stembus. Politicoloog Peter van der Heiden is te gast bij Wekker-Wakker! en blikt vooruit op de uitslag. Verslaggever Koen Bugter doet verslag vanuit een stembureau.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 13 maart komt paragnost Peter van der Hurk langs in de studio. De paragnost, bekend van het RTL-programma Het Zesde Zintuig, vertelt bij Tineke alles over zijn bijzondere vakgebied.

Woensdag 15 maart is schrijfster Corine Hartman te gast. Ze komt praten over haar boek Sluipend Gif.

Danny Vera schuift op donderdag 16 maart aan bij Tineke. De Nederlandse zanger en muzikant toert momenteel door de Nederlandse theaters.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 13 maart is Bart van Loo te gast. De Belgische auteur en conferencier schreef de bestseller Napoleon, waar nu ook een theaterstuk van is verschenen.

Dinsdag 14 maart is Martijn Aslander te gast bij Tijd voor MAX Radio. Met hem gaan we het hebben over zijn boek Nooit af.

Op de dag van de verkiezingen, woensdag 15 maart, komt Erik van Bruggen langs in de studio. Van Bruggen is campagnestrateeg en muziekliefhebber en gaat de uitslag van onze muzikale verkiezingen duiden.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl