Hilversum,
03
maart
2017
|
15:56
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf 6 maart

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 6 maart komt Nicole Buch langs, weduwe van Menno Buch en presentatrice van het televisieprogramma Buch Buiten De Bajes. Hoe is het haar vergaan met de serie en heeft ze haar leven kunnen oppakken na het verliezen van haar echtgenoot?Muziekproducent, componist en tekstdichter Hans van Hemert is te gast op dinsdag 7 maart.

Robert Haagsma komt woensdag 8 maart langs in de studio. Hij komt praten over zijn boek Black Sabbath, Oerknal van de metal. Begin 2017 viel het doek voor Black Sabbath, de band die een compleet nieuw genre creëerde: metal. Muziekjournalist Robert Haagsma schreef de biografie.

Donderdag 9 maart is Sheila Timmerman te gast. Sheila is dochter van zangduo Gert en Hermien. Ze treedt op in de studio van TinekeShow .

Vrijdag komt 10 maart komt schrijver en dichter Bart Chabot langs.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 6 maart is Jeffrey Wijnberg te gast. Naast zijn werk als psycholoog is hij columnist bij Vrouw. Ook heeft hij een boek geschreven over burn-outs. In de studio komt hij hierover praten.

Michiel van Erp is op dinsdag 7 maart te gast. Hij maakte de serie Dit Zijn Wij, over het leven van gewone Nederlanders, dat ook in roerige tijden gewoon doorgaat.

Woensdag is ’politieke woensdag’ bij Tijd voor MAX Radio. Op 8 maart is daarom CDA-politica Mona Keijzer te gast.

Hoogleraar Rik Peters schuift donderdag 9 maart aan in de studio om te praten over nepnieuws en welke problemen dat oplevert.

Vrijdag 10 maart zijn Henk Hofstede en Pim Kops te gast. De twee hebben een album gemaakt met muziek van de onlangs overleden Leonard Cohen.

Over MAX op NPO Radio 5Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl