Hilversum,
30
december
2016
|
17:12
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Van zaterdag 31 december t/m vrijdag 6 januari

De komende week zijn er weer diverse gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5! Op zaterdag 31 december wordt in Wekker-Wakker-Weekend! terug gekeken op het afgelopen jaar met onder anderen André van Duin. Maar ook in het nieuwe jaar ontvangt MAX leuke en boeiende gasten; onder meer Jaap van Deurzen, Herbert Blankesteijn en de Beatles coverband The Analogues brengen een bezoek aan de MAX-studio.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman kijkt in de laatste Wekker-Wakker-Weekend! van 2016 terug op het afgelopen jaar. Dat doet hij samen met verschillende mensen die bij hem te gast waren in 2016. Met onder anderen Jan Douwe Kroeske, André van Duin, Ab Krook en Minke Booij kijkt Jan Rietman terug en gaat hij op zoek naar het gevoel van 2016.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Woensdag 4 januari is het precies 20 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht werd verreden. In Wekker-Wakker! spreken Henk en Manuëla met oud-voorzitter Henk Kroes.

RietmanShow! - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 2 januari is Jaap van Deurzen te gast. De verslaggever van RTL Nieuws vierde het afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum.

Jan van der Schaaf is dinsdag 3 januari te gast. Hij maakt zich hard voor muziekonderwijs voor iedereen.

Op woensdag 4 januari is onze verslaggever aanwezig in het Friese Schaatsmuseum in Hindeloopen. Het is precies 20 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht werd verreden, daarom vindt er een reünie plaats waar de dertig snelste finishers van de Elfstedentocht aanwezig zijn, zoals Henk Angenent, Erik Hulzebosch en Klasina Seinstra.

Tijd voor MAX Radio – Van maandag tot vrijdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 2 januari trapt Tijd voor MAX Radio het jaar af met Herbert Blankesteijn. In zijn boek ‘Vertrouw ons nou maar” heeft hij het over de opkomst én ondergang van de stemcomputer.Trendwatcher Adjiedj Bakas is dinsdag 3 januari te gast. Hij voorspelt welke trends we in 2017 allemaal tegen gaan komen.

Woensdag 4 januari ontvangt Tijd voor MAX Radio Bea Post. In haar werk bij de Postcode Loterij begeleidt zij de winnaars van de grote prijzen, waaronder de meest recente winnaars van de Postcode Kanjer van 49,9 miljoen euro die er op 1 januari uitgaat.

Op donderdag 5 januari is er livemuziek bij Tijd voor MAX Radio van de Beatles coverband The Analogues!

Vrijdag 6 januari, op Driekoningen, is Frank Bosman te gast. Hij is theoloog en weet alles over de christelijke feestdagen. Niet alleen wat deze betekenen, maar ook waarom deze steeds vaker van naam en inhoud veranderen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl