Hilversum,
23
juni
2017
|
16:12
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 24 juni

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5.
NPO Radio 5 staat op zaterdag 24 juni in het teken van Veteranendag. Jan Rietman heeft in Wekker-Wakker-Weekend! Bruno Steinfort en Eric Heres te gast. Veteraan Bruno heeft PTSS en heeft daarom een hulphond nodig, maar heeft geen geld om de hond op te leiden. Eric loopt een sponsortocht van 600 kilometer door Scandinavië om dat geld bij elkaar te krijgen.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Gelukkig is het nieuws niet altijd slecht. Zoals elke week in Wekker-Wakker! presenteert Koen Bugter woensdag 28 juni nieuws waar je vrolijk van wordt!

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 26 juni is Michiel Eijkman te gast. De emeritus hoogleraar heeft als tandarts ontzettend veel meegemaakt. Michiel heeft over zijn ervaringen een verhalenbundel geschreven. Tineke zal met open mond luisteren naar de meest bijzondere patiënten verhalen die in het boek Tanden en Misverstanden – Bizarre verhalen uit een tandartskamer staan.

Willeke Alberti is dinsdag 27 juni te gast bij Tineke. Onder de vleugels van kledingontwerpster Erna de Reuver heeft Willeke recentelijk een eigen kledinglijn opgezet. Zo heeft de omslagdoek de naam ‘Telkens Weer’ gekregen. De poncho heet ‘Al was ik koningin’.

In juli, augustus en september is in Amsterdam de PopArt collectie van mediaondernemer Lex Harding te zien. In de Beurs van Berlage hangt dan een collectie zeefdrukken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Keith Haring. Ook zijn vrijwel alle album-covers die Warhol maakte er te zien. Lex Harding komt woensdag 28 juni langs om hierover te vertellen.

Donderdag 29 juni is het de beurt aan Ilona Visker. Deze professional organizer, budgetcoach, ADHD-coach én ervaringsdeskundige weet als geen ander hoe je je kunt voelen als je leven in een spagaat zit. 

Journalist Louis Hoeks schreef het boek In geouwehoer kun je niet wonen, de bekende uitspraak van oud-staatssecretaris Jan Schaefer. Deze PvdA’er ging na zijn overlijden in 1994 de geschiedenisboeken in als de man die hart voor de zaak had. Het boek is een verhaal over de opkomst en ondergang van één van de bijzonderste socialisten van ons land. Vrijdag 30 juni is Louis Hoeks te gast bij TinekeShow.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Dinsdag 27 juni is Haig Balian te gast bij Tijd voor MAX Radio, hij is de directeur van dierentuin Artis in Amsterdam.

Woensdag 28 juni brengt collega-NPO Radio 5-presentator Kick van der Veer een bezoek aan de Tijd voor MAX Radio-studio.

Lee Towers kijkt donderdag 29 juni bij Tijd voor MAX Radio terug op zijn carrière en de boost die zijn carrière de laatste tijd kreeg. Natuurlijk wordt ook de Edison Oeuvreprijs besproken die hij 30 juni in ontvangst mag nemen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl