Hilversum,
09
juni
2017
|
16:16
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5

Vanaf 10 juni

Wekker-Wakker-Weekend! - Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5.
Het weekend begint goed op NPO Radio 5! Jan Rietman gaat in Wekker-Wakker-Weekend! het dak op tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Want, er is veel ruimte op de Nederlandse daken waar niets mee gebeurt, maar waar wél veel mee kan.

Wekker-Wakker! – Elke werkdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Manuëla Kemp vermijdt maandag 12 juni de files op de weg en de drukte in de trein. Ze rijdt mee in de canta van Early Bouwman die zweert bij dit vervoersmiddel.

Hersenwetenschapper Erik Scherder praat vrijdag 16 juni in Wekker-Wakker! over het samenspel tussen muziek en het brein. Hij schreef het boek Singing in the brain.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Elsemieke Havenga trapt maandag 12 juni de week af bij TinekeShow. Ooit hockeyde Elsemieke op topniveau en presenteerde ze voor Veronica en RTL 4. Nu is ze communicatieadviseur en zet ze zich belangeloos in voor goede doelen.

Dinsdag 13 juni schuift Sjoukje Hooymayer aan. De 76-jarige actrice schittert dit jaar in de musical My Fair Lady.

Dennis Kroon, woensdag 14 juni te gast bij TinekeShow, was twintig jaar militair. Na gezondheidsklachten moest hij zijn militaire carrière staken. Gelukkig heeft hij een nieuwe passie ontdekt: muziek. Dennis heeft de single ‘Het gaat lekker‘ gemaakt met rapper Baas B. Deze single laat hij bij TinekeShow natuurlijk horen!

Koekoeksjong. Zo wordt Henk van Straten door zijn halfbroers genoemd. In het boek Wij zeggen hier niet halfbroer beschrijft Henk zijn bijzondere jeugd. Donderdag 15 juni vertelt hij erover in de uitzending.

Vrijdag 16 juni schuift Jethro van der Wilk aan. Hij heeft veel ervaring met hypnose en meditatie. Zijn grote voorbeeld is Rob van der Wilk. Tineke kent Jethro al jaren.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
De ukelele is hot. En dat komt volgens ukelele-adepten Liselotte Goed en Barbara Tammes omdat je het snaarinstrument binnen een dag kan leren bespelen. Goed en Tammes organiseren razend populaire workshops. In Tijd voor MAX Radio laten ze dinsdag 13 juni zien én horen dat ook de presentatoren in no time Hotel California kunnen spelen.

Op woensdag 14 juni komt wereldreiziger Jeroen Swolfs op bezoek. Hij heeft net een bijzonder fotoproject afgerond in maar liefst 195 landen.

Muzikant Jan Rot brengt donderdag 15 juni een bezoek aan de Tijd voor MAX Radio-studio. Hij is bezig aan een zomertour met zomerse hits.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl