Hilversum,
11
november
2016
|
15:53
Europe/Amsterdam

Gastenoverzicht MAX-programma's op NPO Radio 5 (12 t/m 18 november)

Vanaf zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 november zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Tineke Schouten, Anne-Marie Jung en Erica Terpstra zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Tineke Schouten is zaterdag 12 november te gast in Wekker-Wakker-Weekend!. Schouten is een van de meest succesvolle Nederlandse cabaretières. In 1982 brak ze door met de single Lenie uit de Takkestraat, dat een top 10-hit werd. Met Jan Rietman praat Schouten onder andere over haar nieuwe theatervoorstelling T-splitsing, waarin ze terugblikt op haar eigen keuzes in het leven.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 14 november is boswachter Arjan Postma te gast. De natuur is dichterbij dan je denkt; zelfs midden in de stad. Als je op het juiste moment op de juiste plaats bent, zit je op de eerste rij en kun je allerlei avonturen beleven! Hij geeft tips weg bij Tineke én in zijn boek: Buiten gebeurt het.

Dinsdag 15 november komt actrice en zangeres Anne-Marie Jung langs, bekend van musicals, films en tv. In 2012 was ze te zien als De Mol in het tv-programma Wie is de Mol? Momenteel toert ze door de Nederlandse theaters met haar eerste solocabaretvoorstelling De Exoot. Absurde en hilarische sketches worden afgewisseld met prachtige liedjes.

Woensdag 16 november is oud-televisiepresentatrice Jessica Broekhuis te gast. Ze had een prachtige carrière en een goed inkomen, maar drank, coke en gokschulden maakten haar kapot. Ze vertrok naar Zuid-Afrika voor een intensief afkicktraject en schreef over haar ervaringen het boek Stop.

Donderdag 17 november komt Erica Terpstra langs. Erica is fit to travel en pakt het vliegtuig weer! Vanaf 11 november is ze te zien in Erica op Reis, waarin ze Hong Kong, Suriname, Myanmar, Israël en Colombia bezoekt. Dat belooft weer een mooi seizoen te worden met bijzondere ontmoetingen en inspirerende mensen!

Vrijdag 18 november sluit TinekeShow de week af met ‘de Nederlandse Frank Sinatra’: Peter Douglas. Dertig jaar geleden won hij de Soundmixshow met zijn perfecte imitatie van Frank Sinatra. Sindsdien treedt hij met regelmaat als The Voice op.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Tijd voor MAX Radio komt maandag 14 november live uit Carré tijdens de première van de nieuwe Nederlandse film De Zevende Hemel. We spreken onder anderen met regisseur Job Gosschalk, maar ook met hoofdrolspelers als Thomas Acda, Halina Reijn, Noortje Herlaar en Huub Stapel. We draaien muziek uit de film en nemen je mee naar de rode loper.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl